Wpis z mikrobloga

@macvir: @Szinako: co tam saszki, zdziwieni jesteście że jak Ukraińcom przed wojną dla zabawy wymordowaliście 6 milionów ludzi, to z rozrzewnieniem wspominają jak sobie mogli zrobić świniobicie pod niemieckimi sztandarami?

Lepiej się zastanówcie jak się skończy dla was ta wojna.
  • Odpowiedz
@macvir: o kurde jeśli to prawda to to jest przecież koniec, jakim prawem wszyscy Ukraińcy nie są kryształowi?! Putin ma rację, najlepiej też opuśćmy NATO.
  • Odpowiedz
@macvir:

daj mi chwilę to wstawię ci równie dobre zdjęcie Rudego konfederackiego złodzieja z Ikei z banderowskim tatuażem na czole i flagą LGBT w dłoni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@macvir: W każdej możliwej armii znajdzie się grupa żołnierzy, którzy będą sympatyzowali z ekstremizmem nazistowskim, nawet w IDF (a nawet szczególnie XD). Nie ma w tym nic dziwnego.
  • Odpowiedz
@macvir: No tak. Będą tak piedrolić bo informacje z dwóch lat wstecz, i więcej o gloryfikacji bandery i nazistów na wschodzie Ukrainy nagle im z pamięci wyleciały.
Tak jak info z zachodnich mediów o korupcji na Ukrainie.

"Nigdy to nie miało miejsca łoOOonuco!"
Zagadka, że na głównej padają od minusów tylko na mikro plusy zbierają...
  • Odpowiedz
@macvir: To powinniśmy zrobić wspólne szkolenia i nawet wynająć ich, by szkolili nasze wojsko, bo robią dobrą robotę.

Co robią w swoim kraju mnie średnio obchodzi, handlowaliśmy z Rosją, która wielbiła sierp i młot... możemy również handlować z Ukrainą, ostrożnie, ale dopóki robimy dobry biznes i maja większą kose z Rosją, niż z nami, jestem w stanie tolerować 5-10% fanów hinduskich symboli na Ukrainie, którzy mają dość duże zainteresowanie historią
  • Odpowiedz
Wiesz, że w trakcie II polacy bardziej woleli spotkać Niemców niż ruskich?

No Niemcy byli bardziej ludzcy.

@ipkis123: tak zwany błąd przeżywalności. Ci, którzy spotkali mniej ludzkich Niemców, nie przeżyli (6 mln około) i nie było o tym komu opowiadać. Ci, którzy spotkali mniej ludzkich Ruskich, w większości przeżyli...
  • Odpowiedz