Aktywne Wpisy

Markowowski +226
Takie wydarzenia pokazują upadek polskiej telewizji przez ostatnie 20 lat. Chyba żadna z dużych stacji nie ma korespondenta w Izraelu, nie mówiąc już o Iranie. Czy w ogóle w Polsce jest jakiś korespondent wojenny pokroju Milewicza?
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi
Stacje nie mają w tych krajach nikogo, więc są odcięte od wiarygodnych informacji. Wypełniają czas antenowy bzdetami, wypytują jakichś turystów melepetów z Dubaju i influencerów, których konflikt wojenny, o którym trąbiono od tygodni, zastał z opuszczonymi

waro +395
Influencer - żyjący wyłącznie z mediów - nie śledzi najgłośniejszych i najważniejszych informacji w mediach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#iran
#iran
źródło: HCUeJrwXYAAcEqE
Pobierz

źródło: 1000000988
Pobierz@Szinako: Nieprawda. Skoro jesteś obrońcą Rosji i adwokatem diabła tutaj, to spokojnie moglbys przejść na inne ostre poglądy, jakby kto Cię odpowiednio zachęcił. Głównym problemem w przyjmowaniu poglądów jest moralność, a że Ty jej nie masz, to zmiana poglądów nie stanowi problemu dla takich jednostek jak Ty.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Szinako:
źródło: 151
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Kosmiczny-Duch: Jasne, że nawiązanie. Przecież napisałem to wprost mówiac o hitlerowskich i quasihitlerowskich symbolach.
@Kosmiczny-Duch: Też bez przesady z tą popularnością. W przeciwieństwie do Ciebie tam byłem wielokrotnie i widziałem. Było tego więcej niz w Polsce, ale nie był to widok codzienny. A że maja wojnę, to w ogóle to wzmaga liczbę wszelkich symboli militarystycznych, przed wojną widziałem to dużo dużo rzadziej. Nie liczę
@Kosmiczny-Duch: No generalnie tak. Jestem uczciwy, więc przyznam, że te symbole nie kłują mnie w oczy ani u Polaków, ani u Ukraińców ani nawet u Rosjan. Bo generalnie nie niosą za sobą znaczenia, które miały kiedyś, a niestety są takim silnym symbolem nacjonalistycznym. Niestety, bo nie powinno być ich w przestrzeni publicznej oczywiscie. Ale są, więc nie będę rwał włosów z głowy.
Zresztą nigdy nie
@Sossija: Nie.
@SoplicaTadeusz: Tak Mykola w 9/10, brnij dalej i się ośmieszaj.
Btw jeszcze mi dzisiaj nie podziękowałeś za to że możesz mieszkać w Polsce i nie musisz gnić gdzieś pod Pokrowkskiem. Na kolana