Wpis z mikrobloga

@macvir: 4 rok wojny, nazistowska i banderowska symbolika na Ukrainie nadal mocna.

Jak wyszukuję skąd jest to zdjęcie to jedyne co wychodzi to albo wpisy oburzonych z polskiego x albo jakieś ruskie stronki propagandowe. Skąd wziąłeś to zdjęcie?

@SoplicaTadeusz: To jesteś w szukaniu tak samo żałosny jak w pisaniu merytorycznych komentarzy na wykopie. Mykola sprawdź oficjalne konto bbc news na youtube.
  • Odpowiedz
@SoplicaTadeusz: Hueueheue ale się Mykola oburzył. Ale musiało cię dupsko zaboleć, tyle wygibasów robisz w obronie banderstanu, a tutaj w oficjalnym reportażu BBC News na ścianie wisi banderowsko nazistowska szmata xDDDDDDDDDDDDDDDDD.
  • Odpowiedz
  • 5
Jak wyszukuję skąd jest to zdjęcie to jedyne co wychodzi to albo wpisy oburzonych z polskiego x albo jakieś ruskie stronki propagandowe. Skąd wziąłeś to zdjęcie?

@SoplicaTadeusz: Nie wiem, czy to zdjęcie jest prawdziwe, ale widzialem kilka gap na autach i koszulkach na Ukrainie. Tu nie wiem, bo na zdjęciu nie widać, ale te ukrainskie gapy w wieńcu miały tryzub zamiast swasty. I nie widziałem ich w banderowskich barwach, a
  • Odpowiedz
@BenAli Zdjęcie jest prawdziwe, już je znalazłem na yt BBC. Wolałem się upewnić, bo już na wykopie widziałem takie kwiatki jak przestawianie jednostki o numerze 44 jako nazistowską, bo jak się napisze 44 to z daleka wygląda jak SS. Co do samych tego typu symboli na Ukrainie to też ani mi to nie wadzi ani się z tego nie cieszę
  • Odpowiedz