Wpis z mikrobloga

ej mikrokogzy poleccie jakies marki ciuchow na silke ktore nie kosztuja pierdyliardy cebuliionow a jednoczesnie daja rade jakosciowo, z jakims materialem ktory nie sklada sie w 150% z chinskiego plastiku ktory w ogole nie oddycha, gdzie tam sie zapatrujecie?

#silownia #trening #powerlifting #mikrokoksy
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@z-a-k: Chcesz najlepsze spodenki jakie możesz kupić, to zamów z insta z profilu ebasport.pl. Trzeba napisać do niego wiadomość na priv, nie wiem czy otworzył już jakiś sklep online. Gość szyje spodnie/spodneki/singlety z włoskiej lycry. Nigdy nie widziałem lepszej jakości ciuchów na siłkę. Kosztują też tylko 99 zł
  • Odpowiedz
  • 1
@z-a-k Myślałem, że chodzi o dobrej jakości przewiewną bawełnę w luźnym kroju, nie spodziewałem sie, że chodzi o obcisłą lajkre.
Co kto lubi :)
  • Odpowiedz
  • 0
@BeDoEl: stary zlituj się przecież to jakieś workowate szajsy dla dzieci z tymi gowno logowkami udajacymi metalowe zespoły, a 3 pak bawelniakow bez zadnego kroju, które po 2-3 miesiącach prania co trening będzie można w-----c do kosza to można w każdym markecie kupić za połowę tej ceny
  • Odpowiedz
@z-a-k: siksilk na dobre jakościowo bawełniane basici, tyle że bawełnę jak pierzesz co trening to wyblaknie i trzeba czasem do octu w----c bo śmierdzi. Natomiast polyestry można prać milion razy i nie tracą koloru
Uniqlo na dobre jakościowo basic
  • Odpowiedz