Aktywne Wpisy

iquiet +16
Grzejniki aluminiowe to taki bubel, że szok.
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
W piecu wygaśnie i po 20min. masz dosłownie zimny grzejnik.
Dla porównania, mam jeden grzejnik żeliwny i on po godzinie od wygaśnięcia w piecu jest jeszcze ciepły..
Nowoczesność > efektywność ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#grzejnik #budownictwo #dom #cieplo #cieplownictwo #ogrzewanie #zalesie
źródło: image_picker_D6FF8D9F-FC65-4D1E-88F9-DFDA63751D30-5887-00000ED10FDCDE7D
Pobierz
revente +9

Moja różowa w ciąży. Staraliśmy się z dwa miesiące tak na poważnie i w drugim miesiącu pykło. Jestem podekscytowany, szczęśliwy, sam się łapie na tym, że na myśl o dziecku mi się papa cieszy. Nie sądziłem, że będę się cieszył, miałem podejście raczej zupełnie na luzie - będzie to ok, nie będzie to też ok. To mega wczesne i pewnie wiele się może jeszcze wydarzyć (ha tfu, franco odpukać!) ale jednak jeśli będzie wszystko tak jak chcemy to w sumie fajno i uratuje nasza Polska #demografia
Oprócz ekscytacji jest też zajebiste przerażenie - to nasze pierwsze dziecko, jesteśmy po 30. Kasa jest, ale nie ma jej nieskończonej ilości. Teraz się trochę dygam własnej odpowiedzialności finansowej i ogromnych wydatków które nas czekają. Żona ma premię uzależniona od wyników, jak pójdzie na zwolnienie ciążowe to zostanie sama podstawa co powoduje że ja będę musiał się w tym czasie mocniej spiąć żeby kasa się zgadzała.
No i nie wiem kiedy to światu oznajmić, myślę że pierwszy trymestr to na pewno nikomu nic. Jakoś w drugim pewnie dopiero.
#dzieci #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #chwalesie #wygryw
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
Rachunki trochę wzrosną ale dacie radę, jest też w końcu 800+ w razie czego :)
@mirko_anonim: gratuluję (╭☞σ ͜ʖσ
( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
Jak tylko masz jakiekolwiek wątpliwości to lepiej usuńcie póki czas.
No i z autopsji powiem, że tak naprawdę po urodzeniu dziecka, autentycznie i szczerze poznaje się prawdziwe znaczenie słowa "miłość".