Aktywne Wpisy
AferaRzeszow +25
Afera z mężatą kosmetyczką w Rzeszowie! Gdy mąż robił za granicą, pani ze zdj niżej szalała po klubach i imprezach, teraz jej zdjecia i filmiki jak robi gały itd wyciekły do internetu 🤣 jak myślicie co mąż na to? Co sądzicie o niej? #afera #rzeszow #podkarpacie #nudes #nudesy
źródło: 1000106624
Pobierz
Wegrzynski +504
#afera #januszebiznesu #sii #it Sii przegrywa i musi przywrócić Krzysztofa Kossowskiego do pracy (ʘ‿ʘ)
Mamy tymczasowy* finał afery sprzed trzech lat #wolnesady kiedy to prezes Sii się oburzył że ktoś śmie zakładać związki zawodowe i zwolnił dyscyplinarnie działacza.
*tymczasowy, bo to jest dopiero I-sza instancja, zawsze strony mogą złożyć apelację (
Mamy tymczasowy* finał afery sprzed trzech lat #wolnesady kiedy to prezes Sii się oburzył że ktoś śmie zakładać związki zawodowe i zwolnił dyscyplinarnie działacza.
*tymczasowy, bo to jest dopiero I-sza instancja, zawsze strony mogą złożyć apelację (
źródło: Za-Sii-wyrok-sadu-28_11_2025-scaled
Pobierz

Hejka, mam pytanie czy we mnie jest coś nie tak? Ludzie mi mówią że jestem dziwny.
Przestrzegam prawa i jakichś takich zwykłych zasad społecznych, w sensie nawet jak jest pusta droga o 6 rano a jest czerwone to po prostu stoję (mimo że inne osoby idą), nie parkuję na chodnikach, dbam o dobro wspólne, mam kulturę mijania się tramwaj,schody, kierunek drogi itp
Znajomi mi mówią że dla nich to przesada. Ja nawet głupiej śrubki z roboty nie wezmę, bo wolę po prostu iść i kupić.
Do tego dochodzą kwestie takie że często wiem że z racji mojej pracy sporo mam inside info i często gęsto w-----a mnie to że osoby postronne cierpią i chętnie bym chciał by zostało coś ustandardyzowane lub by ludzie mieli więcej kultury. Źle bo się czepiam.
Potrafię zagotować się bo np pod moim domem idzie kobieta która pozwala psu sikać na mój murek o który dbałem, gówna po psie też nie posprząta, sąsiedzi palą plastikami - to jak zadzwonie na policję to mi wszyscy mówią że jestem p------y.
O co chodzi w dzisiejszym świecie? Czy ja przestrzegając zasad i prawa jestem tym złym?
Na ten moment w pracy zgłosiłem nieprawidłowość bo cierpieli na tym pacjenci w przychodni (w-------o mnie to że przychodziła pani 70 lat i pielęgniarki do niej z mordą że jak to ona czegoś nie wie), dosłownie zero kultury. I.. zostałem tym złym w pracy, nikt się do mnie nie odzywa).
Doradźcie mi coś jak sobie radzić, wiem że świat nie będzie idealny i sporo ludzi ma w------e na innych czy to parkując na chodniku czy coś innego, ale jakoś boli mnie ten brak takiego "porządku" jak to wszystko powinno działać. Znajomi nawet sugerowali żebym sobie zrobił badania na jakiś autyzm -.-.
#kiciochpyta #psychologia #polska #niebieskiepaski #pracbaza #rozowepaski #gownowpis
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Światem rządzą cwaniacy. Jesteś frajerem. Witam w klubie.
Wszystkich
Ja to wszystko o czym napisales rozumiem i to po poestu zwykla ludzka przyzwoitosc.
Ale jesli w robocie narobiles komus syfu, poszla jakas skarga, bezposrednio kto dostal oper przez ciebie, to niestety jestes tym zlym. Chciales dobrze - wyszlo jak zwykle.
W takich wypadkach,
wspaniałe czasy tylko ludzie kur..., czasami chciałbym urodzić sie 30 lat wcześniej, może bieda ale ludzie byli lepsi
@mirko_anonim: Widzisz, przestrzeganie zasad jest dobre, ale czasami można
Niestety ludzie wynieśli nie przestrzeganie prostych zasad z domu.
Nie zgadzam się z tym, że to nagle teraz tak się stało. Raczej bym stawiał na to, że kiedyś było gorzej. Ludzie dawniej mocniej kombinowali, bardziej działali według zasad, że co nie zabronione to można albo że okazja czyni złodzieja albo jak coś jest społeczne to niczyje, ect.
@mirko_anonim: Nie no, jest pewna różnica pomiędzy staniem w środku nocy na pasach, na pustej drodze i z dobrą widocznością, a tym, że się nie kradnie. Ale ogólnie to popieram, bo w Polsce zawsze każdy jeden lepiej wie, czy daną zasadę powinno się w tym omencie stosować, czy nie, a żaden nie pomyśli, że
@mirko_anonim: dla mnie odniesieniem jest to, czy szkodzę. Tylko nie takie 'hehehe, ja tylko na minutkę, to nic się nie stanie', tylko moralne i
Komentarz usunięty przez moderatora