Aktywne Wpisy
skeeto666 +25

fervi +390
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

źródło: 1000006891
PobierzNaprawa gospodarki w 3 krokach.
- ogarnąc wolną od podatku na 300k, zlikwidować "lewe" b2b czyli dla 1 pracodawcy - dużo programistów samych wróci na uop.
- 0 limiutów na lekarskich , wolny rynek wyjasni lekarzy i kolejki się skrócą + jak nie zjawisz sie na badanie umówiione w systemiew to dostajesz gorsze terminy przez rok w nfz.
- górnicy prywatyzacja ELO
A i mam problem z kolanem. Jak je wyłączyć i włączyć jeszcze raz? Jakiś kod wpisać? Da radę to ogarnąć bez wizyty w szpitalu i kilkumiesięcznej rehabilitacji? Może jakiś update zrobić? Jakiś patch?
W służbie zdrowia jest patologia, ale co ma do tego IT?
I na koniec. Serio, jest jakiś programista "nie przegryw"
@ipkis123: o k---a ale odklejenie. To właśnie wykopkowa inteligencja. To tak jakby DiCaprio powiedział, że za Titanica zgarnął 100mln a wy byście powtarzali, że wszyscy aktorzy to milionerzy.
@nairoht: to ten sam k--------z do którego trzeba mówić jak do dziecka uważajac, żeby się nie obraził i rozpisywać wszystko punkt po punkcie, bo jak dasz konkretnego screena i dokumentację jak ma być, to i tak autysta zrobi po swojemu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- "boli pana głowa? Ok, proszę tutaj stoperan"
@NadwornyPanicz: no, ja pochodzę z tak bogatej rodziny że gdyby nie to że mój wujek zmarł chwilę przed początkiem moich studiów to bym nie mial gdzie mieszkac
@NadwornyPanicz: część z chciwości, część z poczucia obowiązku, a większość dlatego że się do tego przyzwyczaiła. Od początku studiów masz długie godziny zajęć dzień po dniu, potem wracasz się uczysz, na stażu przyzwyczajasz się do 48h pracy tygodniowo a na rezydenturze często robisz 250h miesięcznie bo nie ma obstawy i jak nie weźmiesz dyżuru to po
K--------z po bootcampie