Aktywne Wpisy
-Melek- +7
Czy też tak macie że książki was zanudzają?
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba
Chciałbym czytać ale jak zaczynam to po 30-50 stronach wiekszość tego co jest napisane to jakbym już wiedział. Książki psychologiczne czy o wychowaniu to mam wrażenie że sam mógłbym pisać. Orwel czy Huxley i tego typu tematy są tak oczywoste że nic tam nie zaskakuje. Historyczne spoko ale też normalna sprawa że się działo to czy tamto. Morderstwa czy opowieśći to od dziecka analizowałem chyba

HoroLive +6
Nie mam siły na narzeczona. Mieszkamy w moim mieszkaniu, gdzie ogrzewamy wodę bojlerem 50l. Miesięcznie z tego tytułu płacimy ok 350-400 zł (nie pytajcie jak, ona musi mieć wrzącą wodę). Oczywiście place ja. Zaproponowałem jej zmianę na gaz, ponieważ mamy przyłącze. Rachunki wtedy spadają 4 krotnie. Narzeczona grozi mi, że jak zrovie gaz to ona się wyprowadzi, bo gaz jest niebezpiedzny i panikuje. Ja już mam dość płacenia takich rachunków, zwłaszcza że

źródło: 1000006891
PobierzNaprawa gospodarki w 3 krokach.
- ogarnąc wolną od podatku na 300k, zlikwidować "lewe" b2b czyli dla 1 pracodawcy - dużo programistów samych wróci na uop.
- 0 limiutów na lekarskich , wolny rynek wyjasni lekarzy i kolejki się skrócą + jak nie zjawisz sie na badanie umówiione w systemiew to dostajesz gorsze terminy przez rok w nfz.
- górnicy prywatyzacja ELO
A i mam problem z kolanem. Jak je wyłączyć i włączyć jeszcze raz? Jakiś kod wpisać? Da radę to ogarnąć bez wizyty w szpitalu i kilkumiesięcznej rehabilitacji? Może jakiś update zrobić? Jakiś patch?
W służbie zdrowia jest patologia, ale co ma do tego IT?
I na koniec. Serio, jest jakiś programista "nie przegryw"
@ipkis123: o k---a ale odklejenie. To właśnie wykopkowa inteligencja. To tak jakby DiCaprio powiedział, że za Titanica zgarnął 100mln a wy byście powtarzali, że wszyscy aktorzy to milionerzy.
@nairoht: to ten sam k--------z do którego trzeba mówić jak do dziecka uważajac, żeby się nie obraził i rozpisywać wszystko punkt po punkcie, bo jak dasz konkretnego screena i dokumentację jak ma być, to i tak autysta zrobi po swojemu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- "boli pana głowa? Ok, proszę tutaj stoperan"
@NadwornyPanicz: no, ja pochodzę z tak bogatej rodziny że gdyby nie to że mój wujek zmarł chwilę przed początkiem moich studiów to bym nie mial gdzie mieszkac
@NadwornyPanicz: część z chciwości, część z poczucia obowiązku, a większość dlatego że się do tego przyzwyczaiła. Od początku studiów masz długie godziny zajęć dzień po dniu, potem wracasz się uczysz, na stażu przyzwyczajasz się do 48h pracy tygodniowo a na rezydenturze często robisz 250h miesięcznie bo nie ma obstawy i jak nie weźmiesz dyżuru to po
K--------z po bootcampie