Aktywne Wpisy

LuznaPusi +2
chodzi mi po głowie ostatnio, żeby pójść pierwszy raz na dive tylko kurde jakoś dziwny koncept xd
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe
no i chciałbym tylko loda bez ruchania, ale jak sobie pomyślę, że miałbym powiedzieć "dzien dobry pani prostytutko ja chciałbym tylko loda, bo r----c mi sie nie chce" to jakoś dziwny vibe

DOBREJ NOCY, WY PAJĘCZAKI Z PODGROMADY ROZTOCZY.
źródło: 1000702741
Pobierz

Ciekawe czy jak dumnie mówi że Grzegorz Lato był królem strzelców 1974 to dodaje że faktycznie to miał 6 bramek a nie 7 bo bramka na 1-0 z Brazylią w meczu o 3 miejsce nie powinna się liczyć?
I w drugą stronę - skoro bramki przeciwko Anglii w meczu o 3 miejsce nie powinny się liczyć, to czemu mają się liczyć gole w 3 kolejce fazy grupowej na jakąś Panamę czy Curacao gdy dana ekipa jest pewna awansu?
K---a dziennikarze piłkarscy to jednak mają IQ niższe od przeciętnego wykopka XD
#mecz
źródło: image
Pobierz@michalxd21: Ten to zna się jedynie na tym futbolu, który sam sobie wymyśla sącząc jakieś sojowe latte na zbbawixie czy innym fensi placyku. Wieczorem organizują oglądanie finału pod Pałacem Kultury, przedtem ma być pogadanka, podczas której wcale nie będzie spuszczania się nad Messim i jakichś rozkmin o Trumpie i Łysym. W sumie śmieszne towarzystwo.
Ci ludzie nie zawahają się przed napisaniem/wypowiedzeniem największej głupoty, byleby ktoś ich dostrzegł.
@Seba1991:
Kto niby przebił Pelego i co ma wspólnego z tamtym typem?
Ale on pisał coś o golach a nie asystach ( ͡º ͜ʖ͡º)