Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Dokaldnie dwa lata temu z nudów zacząłem sobie wpłacać na revoluta jakieś drobniaki z wypłaty tak żeby zobaczyć „jak to działa” ta cała giełda. Skromne wpłaty po 100 200 niekiedy 500zł. Normalnie bym tę kasę przewalił na jakieś głupoty a tak sobie rosło i rośnie powoli. Z zasady nie potrafię oszczędzać i zawsze żyje od pierwszego do ostatniego. Teraz mam plan uzbierać tutaj jakieś 50k. Najlepsze jest to że wcale nie jestem przywiązany do tych pieniędzy tak jakby nie były moje. Póki co jestem na plusie
źródło: IMG_0809
PobierzStaram się sprzątać, ale mocnepicki