Aktywne Wpisy

sesa_sebix +39
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +68

Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba osobista - badajcie się ! Nowotwór jelita nie daje objawów , a później jest już za późno. Rura w D* i spokój na jakiś czas..
Dziękuję..
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz@ascaris: jak cię stać to rób prywatnie, skierowane może ci dać teraz, a limity jeszcze nie weszły. I pewnie w ogóle nie wejdą bo to jest tu w cydzysłowie "skazanie na śmierć x set tys ludzi
Tak bardzo nie wiem co napisać, mimo, że czytałem Twój wpis z 5 razy. Moje najszczersze kondolencje.
Proszę daj znać co jakiś czas jak się trzymasz. Jeśli będziesz czegoś potrzebował pisz.
@kaszaamanna: Przecież to mniej niż 2 miesiące odkąd pierwszy raz pisałeś o diagnozie (╥﹏╥)
Szkoda że tak szybko. ZA szybko..
Ale..
Nasze JA, świadomość, to energia. Mózg tworzy to nieustannie, od urodzenia do śmierci. A energia nigdy nie ginie. Jedynie ulega entropii (fizyka). Przypuszczam że istnieje owo "Niebo" głoszone przez wszystkie religie rozwinięte, coś co tą energię łączy w całość. Może to ów Bóg wielu nazw?
I tu kłania się teoria