Wpis z mikrobloga

Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..

Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.

Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.

Prośba osobista - badajcie się ! Nowotwór jelita nie daje objawów , a później jest już za późno. Rura w D* i spokój na jakiś czas..

Dziękuję..
kaszaamanna - Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązan...

źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA

Pobierz
  • 180
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kaszaamanna ech, już myślałem że jakoś uda się przebrnąć i zwalczyć to dziadostwo... ( ͡° ʖ̯ ͡°) Trzymaj się i dbaj o siebie, jesteś teraz całym światem dla swojej córeczki
  • Odpowiedz
@whos_your_daddy_snakegirl: mam 33 i przy dużych problemach żolądkowo-jelitowych od kilku lat dopiero u 4 (!!!) gastroenterolog popatrzył na mnie poważnie i zlecil gastro, bo im się wiek nie zgadza w tabelce. Teraz mam nauczkę, żeby samemu wypisać sobie potencjalne badania i iść prywatnie.

@kaszaamanna współczuję ci bardzo, trzymajcie się tam :<
  • Odpowiedz
Ja tylko wspomnę że mam 30 lat i jak wspomniałem lekarzowi rodzinnemu że się chce zbadać pod kątem nowotworów jelita czy ogólnie pod tym kątem to mnie wyśmiał że jestem za młody

@whos_your_daddy_snakegirl: Taki jest poziom lekarzy w tym kraju. Jak ja probowalem kilka swoich przygod z lekarzami opisywac, to mnie wykopki wyzywaja od oszolomow albo wymagaja zebym wiedzial lepiej niz lekarz i nie dal sie nabierac. A sa uwazani
  • Odpowiedz
Bardzo mi przykro Miras (() trzymajcie się. Mój tata zmarł w 3 miesięce nowotwor przewodów żółciowych mu chemię odradzili w hospicjum bo będzie bardziej cierpiał i mieli rację. Dużo sił dla Ciebie i córki!
  • Odpowiedz
mam 33 i przy dużych problemach żolądkowo-jelitowych od kilku lat dopiero u 4 (!!!) gastroenterolog popatrzył na mnie poważnie i zlecil gastro, bo im się wiek nie zgadza w tabelce.

@lunaria: To typowe, nawet na wykopie któryś z lekarzy się pluł że ludzie są za młodzi na kolonoskopię. Nie przetłumaczysz im że dla kogoś, kto jest "akurat w tym 0,4%" takie p***dolenie to dosłownie wyrok śmierci.
  • Odpowiedz