Aktywne Wpisy

sesa_sebix +39
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz
TypicznyMaciek +68

Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba osobista - badajcie się ! Nowotwór jelita nie daje objawów , a później jest już za późno. Rura w D* i spokój na jakiś czas..
Dziękuję..
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@kaszaamanna współczuję ci bardzo, trzymajcie się tam :<
@kaszaamanna: dwa miesiące od diagnozy...
Chyba mnie przekonaliście by jednak ponaciskać o skierowanie.
@whos_your_daddy_snakegirl: Taki jest poziom lekarzy w tym kraju. Jak ja probowalem kilka swoich przygod z lekarzami opisywac, to mnie wykopki wyzywaja od oszolomow albo wymagaja zebym wiedzial lepiej niz lekarz i nie dal sie nabierac. A sa uwazani
Trzymaj się Mireczku.
@lunaria: To typowe, nawet na wykopie któryś z lekarzy się pluł że ludzie są za młodzi na kolonoskopię. Nie przetłumaczysz im że dla kogoś, kto jest "akurat w tym 0,4%" takie p***dolenie to dosłownie wyrok śmierci.