Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba osobista - badajcie się ! Nowotwór jelita nie daje objawów , a później jest już za późno. Rura w D* i spokój na jakiś czas..
Dziękuję..
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz@kaszaamanna:
Jakbyś coś potrzebowała od Wykopka, to służę pomocą
Tym trudniej się czyta Twoje wpisy z całą historią, bo nie jesteś dla mnie randomowym Mirkiem. Mimo że się osobiście nie znamy to mamy kilkoro wspólnych znajomych i dziś rano wyskoczył mi
ps. trzymaj się mirek, dziecko powinno dać Ci sił...
ps.2 oglądałem niedawno po nocach https://www.filmweb.pl/film/Serce+nie+s%C5%82uga-2018-791875