Aktywne Wpisy

kluha666 +385
Pijcie ze mną kompot! Znalazłem pracę! Przed chwilą dzwonił do mnie dział HR w firmie w której byłem na rozmowie i zdecydowali się na współpracę ze mną :)) Praca na monitoringu jako pracownik ochrony. Ileż można na samej rencie siedzieć?
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie
#schizofrenia #praca #pracbaza #chwalesie

GooPae +8
Każesz juniorowi na rekrutacji wypisać hello world w konsoli, żeby sprawdzić czy środowisko działa. Produkuje coś takiego. Jaka jest twoja reakcja?
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
#programowanie #programista15k #naukaprogramowania #korposwiat #java #pracait #rekrutacja #pracbaza
źródło: image
Pobierz

Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba osobista - badajcie się ! Nowotwór jelita nie daje objawów , a później jest już za późno. Rura w D* i spokój na jakiś czas..
Dziękuję..
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
PobierzPamiętaj, że masz dla kogo żyć - niech młoda ma kochającego i wspaniałego tatę (づ•﹏•)づ
źródło: 1000015908
PobierzPowody są różne. Można umrzeć z powodu samego guza - np. może dojść do przerwania naczyń krwionośnych obejmujących guz przez co może dość do krwotoku wewnętrznego. Sam guz może doprowadzić do niewydolności danego organu, np płuc, trzustki. Jeśli nie bezpośrednio guz to umiera się z powodu wyniszczenia nowotworowego tzw. kacheksja nowotworowa. Generalne osłabienie organizmu do poziomu w którym nie jest
Zapewne badanie od 40 rż zostało zalecone tylko dlatego, nie że rak się pojawia tylko koszt zwolnienia lekarskiego i chemioterapii przerasta koszt wyłapania bezobjawowej formy raka. Bo niech na każdych 100 zbadanych 5 ma pozytywne wyniki. To przy 30 rż na 100 zbadanych 0.5 ma pozytywne (wszystkie liczby to IDzD, ale pokazuje w jaki sposób mogą powstawać zalecenia)
@whos_your_daddy_snakegirl mam to samo przy problemach z przelykiem, czeste bole gardla, ucha, jakies dziwne bole glowy. Lekarz mi na to zlecil rtg pluc ktore nic nie pokazalo wiec dla niego to nerwobol... Ide na gastroskopie, USG brzucha I inne badania prywatnie, bo z tymi konowalami sie nie da