Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Reanef
A w jaki sposób mistrzu to udowodnisz
-proszę sądu ona mówiła że te tabletki brała cały czas a nie brała
-ja nic takiego nie mówiłam ty sam chciałeś dziecka a teraz się go wypierasz
I oczywiście w takiej sytuacji sąd z pewnością a szczególnie w polin jeszcze przyzna rację facetowi i powie nie musisz pan płacić alimentów niech ona se sama je wychowuje a ty jako wielki zwycięzca i samiec
aa-aa - @Reanef 
A w jaki sposób mistrzu to udowodnisz 
-proszę sądu ona mówiła że te...

źródło: temp_file6073435361777860574

Pobierz
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@MikiGRU
Satysfakcję mam nie z sytuacji która jest opisywana tylko z kolesia w poście który twierdzi że to jest jakaś sprawiedliwość
Czujesz to sprawiedliwość koleś ma game over na 20 kilka lat ona sobie może wziąć jakiegoś gacha te dziecko mogą przeciwko niemu buntować jak twierdzi że jest ogarnięty tutaj koleś to będzie bulił sensowną kasę na tego dzieciaka mogą minimalne koszty pokrywać a za resztę może spłacać im na przykład
  • Odpowiedz
@aa-aa: myślisz kategoriami jakiegoś upośledzonego dziecka neostrady

Gość będzie spłacać raty kredytu nowej parze z alimentów xD jak mało trzeba wiedzieć o życiu żeby w to wierzyć xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@MikiGRU
Dziecka Neostrady? Będzie bulił według własnych zarobków a ona będzie pokrywać koszty dzieciaka w taki sposób żeby to wyglądało jak najbardziej wiarygodnie co ty myślisz że se zrobisz dziecko i se pojedziesz do Azji na wycieczkę i będziesz fajny?xD
Mało tego ona będzie pilnowała że jeśli masz wyższe jakieś zarobki czy lepszą pracę to będzie składała wnioski żebyś jeszcze więcej bulił, dziecko neostrady xD
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@WiecznySingielprzed30
Tak patrzę że chyba usunięty jest bo ja tam coś pisałem a nie mogę znaleźć swojego posta tam albo usunął doszedł do prawidłowych wniosków albo mu to usunęli
Wejdź w jego profil i sprawdź
  • Odpowiedz