Wpis z mikrobloga

Her parents met at a concert and married after she was conceived, divorcing shortly afterwards.[2] Her father, Alex Kochan,[3] later managed REO Speedwagon and Survivor, while her mother struggled with cocaine addiction and anxiety. Aged seven, she was molested by her mother's boyfriend, who also drugged her mother.

@gerwazy-oko No tak
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: Zawsze mnie rozbraja to lecenie na ilość u kobiet. Oczywiście zarzuca sie to facetom, ale to bzdura bo laski maja tego o wiele więcej. Raz, ze ryzyko chorób i ciąży, to co jest w tym fajnego? Ja jak przekroczyłem 5 to juz mialem moralniaka, ale mi przeszło jak zacząłem rozmawiać o tym z laskami i one zaczely mi gadac, ze przekroczyły 20 itp. Przecież w tym nie ma nic
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: absolutnie nie popieram, jednak ta historia jest akurat troche bardziej skomplikowana bo jej libido wybiło po terapii hormonalnej. Moim zdaniem to nie jest tak czarno białe, i pewnie jak ktoś Ciebie by faszerował hormonami to ruchałbys dziure w budce dla ptaków.
  • Odpowiedz
@gerwazy-oko: to jeszcze nic, czaisz że w Polsce ludzie głosują na konfederację? Czaisz na najbardziej zakłamaną, prorosyjka partie populistów gdzie dosłownie każdy polityk to na swój sposób most bycia kanialią w swoim zakresie, a ludzie tak po prostu sami dokonują takiego wyboru który wpływa też na nas.
  • Odpowiedz
to nie jest sciema, to serio historia autentyczna xD

@gerwazy-oko: W artykule jest, że nie spała z nimi tylko urządzała im sesje b--m, bez jakiejkolwiek penetracji. Na skutek choroby miała totalnie r-------e libido. Nie ma też szczegółów jej małżeństwa, tyle tylko, że odeszła jak już miała odchyły psychiczne i odeszła ze względu na JEJ niemożliwość funkcjonowania w jakimkolwiek związku na skutek choroby.
  • Odpowiedz
@matti-nn: No wiadomo facet był z nią pewnie przy chemioterapi i trzymał za rękę to dzisiaj nic nie znaczy. Ważne, że miała "rozwalone libido" i musiała jakoś naprawić xD. Mam nadzieje, ze trollujecie, ale raczej to niemozliwe. Mozg cucka zawsze będzie cuckiem.
  • Odpowiedz