Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

Dziewczyna zniechęca mnie od licencji pilota PPL(A). Chcę ją zrobić jako hobby. Mam pieniądze i nie muszę z niczego rezygnować dla licencji. Jako powód wymienia:
-trudnosci organizacyjne (faktycznie pogodzenie lotów z pracą jest mega trudne ale jakoś ludzie to robią)
- to że będziemy mieli mniej czasu na urlopy (faktycznie, zużyje część na loty)
- ogólnie to że przez rok będę długo zajęty czymś co i tak nic mi nie da
Oboje jesteśmy po 30, związek od 3 lat, mieszkanie razem od 2 lat
Co byście robili? Mam chyba 3 opcje. A) postawić się i robić swoje B) próbować z nią rozmawiać żeby zobaczyła moją perspektywę i przestała narzekać C) zrezygnować ze szkolenia
#zwiazki #lotnictwo #psychologia #blackpill #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #samoloty #logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Czyli typiara którą znasz tylko przez 10% czasu swojego życia dyktuje ci co masz robić. Ok
źródło: comment_1626040698D7HZgdkBTDlK2jzHeNgfWd
PobierzA jeśli pytasz skąd wiem że się rozstaniecie to Ci powiem, że nie widzę przyszłości dla związku w którym partnerka robi problem o taką pierdołę, strasznie kontrolująca baba.
Gdzie będziesz robił teorię i ile teraz kosztuje?
@Ecooo: dosłownie. Ja nie wiem z czego to wynika, że Polscy mężczyźni zupełnie nie dbają o swoje potrzeby. Wiadomo, że trzeba dbać o potrzeby partnerki, bo to podstawa zdrowego związku, ale nie kosztem swoich XD
Jak potrzeby są konfliktujące to trzeba tym umiejętnie zarządzać żeby minimalizować frustrację obu stron, ale nigdy nie należy z nich rezygnować. Paradoksalnie podporzadkowanie się w 100%
@mirko_anonim: dokładnie to, a jak się nie podoba to niech s-------a, a Ty jaki pilot to sobie polatasz i znajdziesz kogoś normalnego
wielkie k---a szczęście dla baby ze chłopa nie będzie przez połowe urlopu z nią i po pracy też nie xD no co za nienormalna baba nie chce
@czescmampytanie: Najpierw baba sprowadza faceta do swojego poziomu, potem go pokonuje a na końcu zostawia :) Dlatego każdy normalny, człowiek dba o siebie i rozwija siebie, a jak druga strona ma z tym problem to to jest, jej problem ;) Tyle i aż tyle. Tylko
@mirko_anonim: nie postawisz sie, juz przegrałeś. W innych sprawach tez bedzie miala.xo.chciala