Wpis z mikrobloga

• 101
@trach: Heh, po prostu chcialem zyc w jakims bardziej otwartym miejscu, gdzie moge poznac ludzi z roznych miejsc swiata, a nie katotalibanie gdzie ludzie tacy jak Rydzyk maja poklask i wladze od deklad. Na szczescie bylismy juz w UE.
  • Odpowiedz
@Varin: najgorsze ze to właśnie młodzi robią braunowi czy nawrockiemu takie liczby i zasięgi. Największe poparcie maja w grupie wiekowej 20-30. Cos musi być nie tak z naszym systemem edukacji no i ci ludzie nie pamiętają polski sprzed UE ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
Heh, po prostu chcialem zyc w jakims bardziej otwartym miejscu, gdzie moge poznac ludzi z roznych miejsc swiata, a nie katotalibanie

@Varin: no to po kiego wuja wracałeś z tego raju różnorodności kulturowej i teraz nam tu bóldupisz
smutny_kojot - > Heh, po prostu chcialem zyc w jakims bardziej otwartym miejscu, gdzi...

źródło: QUiu8a

Pobierz
  • Odpowiedz
@trach to nic strasznego, ale pamiętam sytuację jak chodziłem na różaniec w listopadzie 2007 (by zdobyć podpis księdza, że byłem. To były przygotowania do bierzmowania). No i jako, że wiadomo przed nabożeństwem coś tam z kolegami się gadało (w miarę cicho). To właśnie stary moherowy beret który siedział kilka rzędów za nami warknął na cały kościół: "Cicho! Kiedyś byli Hitlerjungend, a teraz są Tuskjungend!" A właśnie to było po przegranych wyborach
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@buczubuczu fajnie sobie takie sraken-pierdaken pisac nie majac pojęcia o mnie i powodach moich wyborow?

To teraz ja:

Zona udaje ze cie kocha, po prostu nie jest jeszcze gotowa i boi sie odejsc.
  • Odpowiedz