Wpis z mikrobloga

W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.

Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał, a te które przedstawiaj, nie miały nic wspólnego z obowiązkami i zadaniami, pracownika na jego stanowisku w LP.

#polska #matecki #ciekawostki #pis #4konserwy #polityka
mleko3-2procent - W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnien...

źródło: 1000014183

Pobierz
  • 87
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie szkodzi, że nie rozumiesz.

Nie każdy musi.

Jest szansa, że odezwie sie do Ciebie ktos szukający słupa bo nadajesz sie perfekcyjnie na takiego.

@ipkis123: Widzisz w swojej przenikliwości nawet nie byłeś w stanie się odnieść do tego co napisałem tylko ad personam. A mi zwyczajnie chodziło o kwestie wywinięcia się od odpowiedzialności. Wyrok albo jego brak zdecyduje tutaj raczej o Twoim potencjale na słupa niż moim :D
  • Odpowiedz
kanalia, która z życia społecznego powinna zostać wymazana, ale tutaj chyba czegoś mi brakuje.

@Camaxtle: takich jest masa, a ta się za bardzo nie kryje z tym
  • Odpowiedz