W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał, a te które przedstawiaj, nie miały nic wspólnego z obowiązkami i zadaniami, pracownika na jego stanowisku w LP.
Jest szansa, że odezwie sie do Ciebie ktos szukający słupa bo nadajesz sie perfekcyjnie na takiego.
@ipkis123: Widzisz w swojej przenikliwości nawet nie byłeś w stanie się odnieść do tego co napisałem tylko ad personam. A mi zwyczajnie chodziło o kwestie wywinięcia się od odpowiedzialności. Wyrok albo jego brak zdecyduje tutaj raczej o Twoim potencjale na słupa niż moim :D
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał, a te które przedstawiaj, nie miały nic wspólnego z obowiązkami i zadaniami, pracownika na jego stanowisku w LP.
#polska #matecki #ciekawostki #pis #4konserwy #polityka
źródło: 1000014183
PobierzObawiam się, że takie zarzuty nie utrzymają się w sądzie, ale zobaczymy.
@ipkis123: Widzisz w swojej przenikliwości nawet nie byłeś w stanie się odnieść do tego co napisałem tylko ad personam. A mi zwyczajnie chodziło o kwestie wywinięcia się od odpowiedzialności. Wyrok albo jego brak zdecyduje tutaj raczej o Twoim potencjale na słupa niż moim :D
@mleko3-2procent: czekam na kolejne akty oskarżenia dla osób, które to umożliwiały i przymykały oczy
@Protectorx:
źródło: 000L4YHL2AAL61PG-C322-F4
Pobierz@Camaxtle: takich jest masa, a ta się za bardzo nie kryje z tym
źródło: scaled_1000039747
Pobierz