Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +134
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +27
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał, a te które przedstawiaj, nie miały nic wspólnego z obowiązkami i zadaniami, pracownika na jego stanowisku w LP.
#polska #matecki #ciekawostki #pis #4konserwy #polityka
źródło: 1000014183
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
źródło: 1743104878d143010cba263e64a03cf8
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: 1000028762
PobierzGdyby było tak, że zatrudnili go bez żadnej zmowy i on nie miał świadomości, to sytuacja byłaby inna. Ale on sobie w ogóle do pracy nie chodził a brał za
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Co oczywiście nie zmienia faktu, że takie fikcyjne stanowiska to zwykłe złodziejstwo.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie każdy musi.
Jest szansa, że odezwie sie do Ciebie ktos szukający słupa bo nadajesz sie perfekcyjnie na takiego.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vetinari: Dzięki za wytłumaczenie. Właśnie o to "to zależy" mi chodziło głównie, bo znając te kanalie to pan dyrektor może być zmotywowany wziąć to na klatę i nasz ancymon np. dostanie zawiasy co w efekcie byłoby lekko mówiąc porażką.
źródło: temp_file5171667424019387493
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora