Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +676
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Amigoyamigo +330
Moja dentystka kupiła całą klatkę od dewelopera. Rozumiecie, całą klatka jest jej, na parterze zrobiła salon dentystyczny i miejsce parkingowe na swojego nowego merola, a 2 pozostałe piętra to apartamenty pod wynajem. Wchodzę na stronę stomatologa, a ona tam oferuje zabiegi z noclegiem xdddddd gdzie ja żyję Boże
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Kierowcy jadący 80 km/h po autostradzie. Po zmroku. W mocnym deszczu. Przy dużym ruchu.
Czaicie to? Już pomijam warunki, ale typ nawet nie wie co jest gdzieś tam przed nim, może jakiś wypadek, może po prostu zator, ale już musiało nastąpić święte oburzenie i rzucanie tekstami o tym, że "niektórzy widocznie nie nadają się do prowadzenia pojazdów". Tak, nie nadają się. Tacy jak on.
Ogółem jak się wejdzie na profil typka to mamy, a jakże, bmw. xD
Gość z--------a przyklejony do lewego pasa, widzi, że ktoś daleko przed nim zmienia pas to nie zredukuje prędkości tylko z--------a dalej, podjeżdża pod zderzak i mruga światłami. J----y klasyk. https://www.facebook.com/reel/847037954355740
Generalnie to widzę, że można dostać raka po oglądaniu tego profilu więc profilaktycznie ostrzegam.
#prawojazdy #polskiedrogi #polscykierowcy #podludzie #bekazpodludzi
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierz@Krupier: Obstawiałbym tę prędkość jako efekt wcześniejszego wyprzedzania przez pojazd ciężarowy, a nie to, że kierowcy zamulają na lewym pasie. Nawet w najbardziej c-------h warunkach, ten korek się rozrzedza po powrocie na prawy pas i lewy zasuwa 120km/h+
@rdestowiec_ostrokonczysty: 100% prawda, ale dodaj, że po drogach publicznych (domyślam się, że to miałeś na myśli i tak). Bo w szybciej jeździe samej w sobie nie ma nic złego dopóki robi się to w odpowiednich do tego miejscach.
No...
Majtczak i jego prawnik z prawdziwego zdarzenia też tak myśleli XDDDD.
@Dioromeh: ech, dlaczego na wykopie i ogólnie w
Jak nie potrafisz prowadzić samochodu to pociąg z Posłanka z kutna albo autobus.
Co więcej, mam wrażenie, że w Polsce lepiej przyjmuje się taktyka jazdy agresywnej, ofensywnej, niż defensywnej. Jeśli jadę spokojnie na tempomacie 120-130 km/h i powoli nabieram prędkości,
Komentarz usunięty przez autora
@emasele: wydaje mi się, że na tego typu trolling już się tutaj mało kto złapie.