Aktywne Wpisy

Beszczebelny +79
Tego to już naprawdę odkleiło w niebezpieczną stronę. Dobrze że tysiące ludzi w komentarzach napisało mu co o tym myśli. Idol wykopków. Wstyd.
#chorobypsychiczne #konfitura #samochody #motoryzacja #patologiazewsi
#chorobypsychiczne #konfitura #samochody #motoryzacja #patologiazewsi
źródło: image_picker_31754B94-1753-412C-8BD1-B94DBC5D7E50-20968-000004C6B16C5D3C
Pobierz
Ka90 +15
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Dorianxxx: brak kierunkowskazu to oczywiście błąd, ale reakcja nagrywającego (dlaczego w ogóle to robił telefonem w łapie?) była raz, że spóźniona, a dwa
@bartja: może nie tyle do wolnej się dorasta co wyrasta się z z-----------a na złamanie karku, wyprzedzania "bo trzeba" i spinania się o pierdoły na drodze.
To w takim razie dziwi mnie to, że poddajesz cudze zachowanie prawnokarnej analizie, piętnujesz je, a przy tym nie poddajesz krytyce i usprawiedliwiasz zachowanie polegające na nieustąpieniu pierwszeństwa pojazdowi jadącemu po pasie ruchu, na który zamierza się
Nie, to nie jest taki znak.
Wiadomo,
@bobeczek1: ja wyprzedzam prawym. Rzadko, ale zdarzało mi się.
Zawsze się zastanawiam dlaczego te głąby tego nie robią? Zawsze coś p------ą o tym, że gość jedzie lewym pasem jak
Ja też was bardzo lubię moi kochani z-----------e. Ej, a dlaczego ty nie wrócisz na swój pas? Przecież jedziesz tym samym lewym co gość przed tobą, prawda?
@Dorianxxx: no, ale żebym mógł krytykować nieustąpienie pierwszeństwa to musiałoby ono najpierw zaistnieć przecież.
@emasele: mówię do typa, który pokazał, że to podróżowanie odbywa się tylko na street view. xdd
Jeżeli nie potrafisz ocenić odległości/prędkości pojazdu patrząc w lusterko i mimo wszystko decydujesz się na manewr zmiany pasa to nie powinieneś mieć prawda jazdy.
To że ktoś porusza się wolniej nie znaczy że ma pierwszeństwo czy rację na drodze.
@Dorianxxx: oczywiscie ze tak. Latam autostradami dziesiatki tysiecy rocznie, czy to swoim prywatnym ktory bez problemu osiagnie fabryczny kaganiec, i sluzbowym ktory zadyszke lapie juz przy przyspieszaniu w
źródło: obraz
PobierzNie, to nie są wymuszenia. I pamiętaj, że on z--------a ponad
Chłop na filmie nie ma racji, to potencjalny zabójca.
Nie wiem dlaczego insynuujesz, że nie obserwuję tego, co dzieje się dookoła. Może dopiero jak spotkasz się z sytuacją, w której "bezpieczny, bo powolny" kierowca zajedzie ci drogę kiedy jego lewy
No bo mówisz, że często ci ktoś nagle wyjeżdża czyli zaskakuje cię swoim manewrem.
@
Tak, ja się z nim zgadzam. Odbierać prawo jazdy. Skoro ktoś nie potrafi jeździć to niech nie jeździ. Prawo akzdy stało się zbyt łatwo dostępne.