Aktywne Wpisy

tesknilam_ +122
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +184
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

I wcale nie dziwie się później, że istnieje narracja w internecie, że jest jakiś tam "kryzys" skoro ludzie siedzą w takim bagnie, zarobki zazwyczaj przy takim taśmowym crudowaniu kończą się na ok. 18-25k przy senior+. Gdzie jako prawdziwy inżynier można spokojnie wyciągnąć 50+ miesięcznie i mówie tutaj o jednym etacie, nie over-employment.
#programowanie #programista15k #pracbaza #korposwiat #it #pracait
To jest zabawne.
Tylko react i chataGPT.
Swoich wypocin na serwer nie wrzucić, chyba że to jakieś gunwo bez bazy danych i idzie to upchnąć na GitHub
@GooPae: wraz z @ByczekRozplodowy czekamy na PITa, bo tak pisać sobie może tak każdy, a teraz spadam bo o 8:30 mam śniadanie z szanownym Panem Prezydentem Nawrockim, a potem mały call na
@OddajButa123: nie tylko tacy. Często nawet seniorzy 10+ lat expa prezetnuja bardzo niski poziom merytoryczny (za to sa bardzo aroganccy..) i nie sa samodzielnymi specjalistami.