@CzosenWan: Można powiedzieć, że spoko generalnie, choć w tym tygodniu nie było mi najprzyjemniej wyjątkowo. Nie wiem co cię tak męczy, ale jak chcesz możemy popisać na privie o życiu trochę
@OttoFlick: Aż się wzruszyłem, że tak ci miło na mój widok ;3 no ale serio, fajnie :> też mi miło widzieć znajome wykopowe nicki i podjąć znowu jakąś interakcję z widzami, więc może jeszcze coś będę wstawiał na wykop~
@kodokunazou @Kiok @nieustawne_lustro @papilion @Miteora @Ptaahu @gigaszefitooooo @kowalski-codamy @stopbreathing @raimundo_wescley @Boll @wino92 @mritalie @OrionTheWarrior @mango2k @Corvus_Frugilagus @XkemotX @pumacomajajazgumy @MaciePrzegryw @Miksiarzek @All4All @silo1408 @xmrG @psychopatolog @mniejmniejest @KladzSie @Dante35 @BArtus @Klad_economic @psychopompa @Aken @ActiZ @ezoteryczny_hedonizm @yungkaze @model_wygenerowany_na_wykoppl @r00chacz420 @NoweKontoStaryJa @asfalto @Maciejoza @jan-chrzciciel @DOgi @niewiadomocowscenariuszujest @greenwarrior @arkan997 @Melograno @brainfala @spermik6969 @Tomaa @CzosenWan @arti081 @Czarny_muflon @Galbin @Cynamonowy_pirat @Jarkendarion @mainleblanc @Jarzyna @tiritto @Aniol_Ognia @help_me00 @PiersKurczaka @francis0440 @ElKocurro @blutrache @psspspspsp @samirem @coturobie @gabrysianowa @Yabe @Gwendeith @nekoenjoyer @cma_w_czapce @OttoFlick @Pavulon88 @ntoskrnl @Nadaje_z_piwnicy @FlamingO_Star_09 @WebsterBolek @MacronT1000 @Cybek-Marian @Bemiko @Merli20 @chlorowodor
@pitchuuu @scovil @eite @DarthRegis
#randomanimeshit
źródło: anime-date-a-live
Pobierzźródło: watanare-satsuki
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: 31_20140517020358d7e
PobierzOby następny tydzień był super.
źródło: 994fe1aeb8b004226dce854625ae8483
Pobierz