Wpis z mikrobloga

@Selina_:
Próbowałem tego, takie życie jest puste a po jakimś czasie zaczyna się wydawać bezsensowne jeśli całego swojego doświadczenia nie masz komu przekazać. Niedawno zawróciłem z tej drogi, za 8 miesięcy rezultaty 😉
  • Odpowiedz
  • 783
@Endrius:
Czyli nie mogłeś znaleźć sobie zajęcia w życiu, w którym masz tysiące możliwości. Jednocześnie zakładasz, że twoje doświadczenie ma jakąkolwiek wartość. Stare znałam, współczuje ( dziecku oczywiście).
Selina_ - @Endrius: 
Czyli nie mogłeś znaleźć sobie zajęcia w życiu, w którym masz ty...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 55
@Selina_: można sobie tak p-------ć, ale koniec końców wystarczy pogadać z dziadkiem czy babką, którzy nigdy nie mieli dzieci. Tacy najczęściej są odklejeni od rzeczywistości.
  • Odpowiedz
@Selina_: daleki jestem od antynatslizmu ale w sumie to prawda,dziecko ma w dupie doświadczenie starego, bo w ogóle nie przekłada się na jego życie ze względu na prędkość zmian gospodarczych i kulturowych
  • Odpowiedz
  • 60
@wartosci_tradycje_EUROPEJSKIE:

tak sobie wmawiaj że twoje zajęcia są takie uber że on tej metafizyki nie doświadczył jadąc 30 raz do Grecji czy Tajlandii XD

Jeżeli przez zajęcia masz na myśli wakacje albo urlop to nie dziwię się, że potrzebujecie dzieci, żeby życie miało sens. XD
  • Odpowiedz