Aktywne Wpisy
p0melo +17
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +152
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

źródło: IMG_0521
PobierzMi bo jak dosrałem do pełna np w święta kiedy się dużo je to już się nie mieściło a i spłukać się nie dało, obrzydliwe
@swinkapl: wg moich wspomnień wlasnie chlapała znacznie mocniej
źródło: temp_file5247194551600975295
Pobierz@potatolot: hahaha polskich konowałów? Pewnie za wyrażenie tej opinii ten doktorek wziął z 50 tys zł.
@krystiano_ps3: mi, czasami kupa była już tak duża że zaczynała dotykać pośladków
#wykopbawiwykopuczy
źródło: Poop_pinterest-01-752x1128
PobierzMiałem 22 lata kiedy odkryłem, że nie każda rodzina używa noża do kupy XD
Ale od początku. Moja rodzina ma wielkie sranie. XD Może to genetyka, może to nasza dieta, ale każdy z domowników robi ogromne g---o. Pocisło was kiedyś tak mocno, że kupa nie chciała się spłukać? Leży to w poprzek, a próba spuszczenia ledwie tylko chlapie to co właśnie urodziliście...
Dorastałem