Aktywne Wpisy

Dorciqch +57
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
nervous_breakdown +326
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w centrum handlowym typa przebranego za mikołaja, to myslą że przybył na saniach z laponii?
Ja jeszcze rozumiem że Smarzowski czy Schuchardt są jechani przez jakiś stulejarzy pod wezwaniem świętego blackpylla, bo tam się nie spodziewam ostrych motyk w szopie, ale atak pań starszych? Bo zagrał ROLE przemocowca?
#film #ciekawostki #polska
źródło: 0111427209833992_n
PobierzDego typu newdy tylko mnie w tym utwierdzają ( ͡º ͜ʖ͡º)
@DaveZ: do tego
źródło: image
Pobierz@thorgoth: Próbujesz dotrzeć do tych bab 60+ ? Bo jeśli tak, to używaj innych opisów... np. "jakim debilem trzeba być", to trafia bardziej.
@HedonistycznyEremita: mimo braku sympatii do obecnego prezydenta, powiedziałbym że brakuje Ci kontaktu z rzeczywistością żeby przyrównać ludzi głosujących na Nawrockiego do tych co nie rozumieją, że na filmach są tylko aktorzy
@paw1470: Zaliczyłeś odklejke w drugą stronę. Wydaje ci się że jesteś ponad to ale tak naprawdę każdy z nas jest debilem na swój sposób. Ty na przykład chciałbyś zabrać ludziom PRAWA CZŁOWIEKA tylko dlatego że są debilami. Albo nie wiesz czym są prawa człowieka albo sam jesteś debilem ¯\(ツ)/¯
źródło: bell-curve
PobierzBo jakoś nie chce mi się wierzyć, że masowo kobiety 60+ poszły do kina na ten film, a potem masowo zaczęły wypisywać bzdury na fejsbuku...