Wpis z mikrobloga

Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromną falą hejtu.
Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.

Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w centrum handlowym typa przebranego za mikołaja, to myslą że przybył na saniach z laponii?

Ja jeszcze rozumiem że Smarzowski czy Schuchardt są jechani przez jakiś stulejarzy pod wezwaniem świętego blackpylla, bo tam się nie spodziewam ostrych motyk w szopie, ale atak pań starszych? Bo zagrał ROLE przemocowca?
#film #ciekawostki #polska
thorgoth - Tomasz Schuchardt po roli w Domu Dobrym Smarzowskiego spotkał się z ogromn...

źródło: 0111427209833992_n

Pobierz
  • 244
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@thorgoth wg. Mojej teorii 95% ludzi których mijam to debile i baranki z czego 80 to kompletne diebile.
Dego typu newdy tylko mnie w tym utwierdzają ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@thorgoth: To chyba jeden z powodów dlaczego seriale typu M jak Miłość itp. zaczęły robić dodatkowe segmenty "za kulisami" z aktorami którzy opowiadają o swoich bohaterach których grają w trzeciej osobie żeby stare baby piorące sobie beret codziennie tymi serialami mogły odróżnić aktorów od tych postaci.
  • Odpowiedz
@thorgoth: ostatnio mi wyskoczyła rolka rekonstrukcji ukrzyżowania jezusa i gdy przebijano statyste włócznią to jakiś widz się rzucił z pięściami na drugiego statyste w tym kościele
  • Odpowiedz
Chciałbym widzieć reakcję takiej starej baby, która spotkałaby Piotra Adamczyka xD

MATKO BOSKO ŚWIĘTA PRZECIEŻ TO PAPIEŻ!!!! OJCIEC ŚWIĘTY ZMARTWYCHWSTAŁ!!!!1

@DaveZ: do tego

PAPIEŻ POMAGAŁ PRZY PROGRAMACH SOJUZ-APOLLO
eSUBA94 - >Chciałbym widzieć reakcję takiej starej baby, która spotkałaby Piotra Adam...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać

@thorgoth: Próbujesz dotrzeć do tych bab 60+ ? Bo jeśli tak, to używaj innych opisów... np. "jakim debilem trzeba być", to trafia bardziej.
  • Odpowiedz
Takie same, by uważać iż na prezydenta RP najlepiej nadaje się uzależniony od snusa, niezwykle operatywny na wtórnym rynku nieruchomości kibol-ustawkowicz

@HedonistycznyEremita: mimo braku sympatii do obecnego prezydenta, powiedziałbym że brakuje Ci kontaktu z rzeczywistością żeby przyrównać ludzi głosujących na Nawrockiego do tych co nie rozumieją, że na filmach są tylko aktorzy
  • Odpowiedz
@DaveZ chłop i tak miał p--------e, bo po papaju, gdzie był wielbiony przez stare Grażyny zagrał chyba w " testosteronie" i został przez nie przeklęty, bo zbeszczescił swój wizerunek papaja.
  • Odpowiedz
Każdego dnia widzę debili którzy nie powinni mieć prawa człowieka

@paw1470: Zaliczyłeś odklejke w drugą stronę. Wydaje ci się że jesteś ponad to ale tak naprawdę każdy z nas jest debilem na swój sposób. Ty na przykład chciałbyś zabrać ludziom PRAWA CZŁOWIEKA tylko dlatego że są debilami. Albo nie wiesz czym są prawa człowieka albo sam jesteś debilem ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@thorgoth: Przez takie osoby nie mieliśmy też długie lata Waldka w Kiepskich, bo prawdziwe Waldusie, gdy go widziały na ulicy lub w tramwaju, to mówiły "Patrz, to ten debil z Polsatu!", a on w końcu nie wytrzymał i poszedł, a gdy w końcu wrócił, to postawił warunek, że ma być cuckoldem i tak trwało kolejne 10 lat tragedii.
  • Odpowiedz
@thorgoth jesteś pewien że to nie medialny fejk nastawiony na to, żeby było więcej szumu wokół filmu, bo bilety się przestały sprzedawać?

Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że masowo kobiety 60+ poszły do kina na ten film, a potem masowo zaczęły wypisywać bzdury na fejsbuku...
  • Odpowiedz
  • 0
@gophffer: absolutnie nie jestem pewien. Biorę pod uwagę że takie zjawisko zaistniało w jakiejś małej skali i zostalo rozdmuchane przez producentów, bo to w ich interesie
  • Odpowiedz