Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +760
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +261
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

Ludzie (w większości kobiety 60+) życzą mu śmierci, zgwałcenia przez osła (!), śmierci dziecka czy dożywotniego kalectwa. Ktoś mu też porysował samochód kluczami gdy był na zakupach.
Jakie deficyty kognitywne trzeba posiadać, żeby nie odróżniać aktora od roli? Rozumiem że żyjemy w banieczkach ale ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić takiej osoby. Jak tacy ludzie żyją?
Gdy widzą w centrum handlowym typa przebranego za mikołaja, to myslą że przybył na saniach z laponii?
Ja jeszcze rozumiem że Smarzowski czy Schuchardt są jechani przez jakiś stulejarzy pod wezwaniem świętego blackpylla, bo tam się nie spodziewam ostrych motyk w szopie, ale atak pań starszych? Bo zagrał ROLE przemocowca?
#film #ciekawostki #polska
źródło: 0111427209833992_n
Pobierz@thorgoth: zupełnym przypadkiem kobiety 60+ również utożsamiały Piotra Adamczyka z Karolem Wojtyłą po premierze pewnego filmu. Przypadeg?
Stare baby, te teksty o adamczyku i innych serialowych bohateraz, to juz predzej, bo TV jest w prawie kazdym domu i obraz trafia do ludzi ktorzy niekoniecznie sa ogarnieci i zauwazaja granice miedzy fikcja a rzeczywistoscia.
Po kims kto swiadomie poszedl do kina, na takie a
Cytując: Po tym, jak zagrałem w Samowolce, w knajpie dwóch podpitych panów chciało się sprawdzić z filmowym "Tygrysem". To wcale nie była drobna sprzeczka, bo wylądowałem po niej w szpitalu, miałem uszkodzoną przegrodę nosową (…)”
@paw1470: stado baranów.
Ostatnio widziałem post kolesia, który zostawił sobie na parkingu za autem 0,5 m odstępu, żeby mieć dostęp do bagażnika. Egoista dostawił mu swoje auto do tyłu przekraczaj kilkadziesiąt cm linie, hak od haka na 20 cm. Jakie były komentarze?
- "zesra*eś, przecież wystarczy odjechać metr i
@Anthermil: tutejsi blackpillowcy to cymbały ziejące nienawiścią do kobiet i już kilka wpisów widziałem o tym, że ten film to kolejna propaganda antychłopska
Myśle że nie jest to film adresowany do ludzi mających taki bias