Aktywne Wpisy

straszny_cham +15
#linux #bekazlinuksiarzy
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?
Widzę że po dwudziestu latach dalej ten guwnosystem nie działa dobrze bez grzebania w terminalu?

walokid +98

W przeciągu ostatnich kilku tygodni aż dwie dziewczyny mnie skreśliły za to, że lubię gry komputerowe (w dodatku gram bardzo mało, bo max 3-4h tygodniowo, ale to i tak za dużo dla niektórych XD).
Rozmawiam z kolegami, np. z pracy czy ze studiów i ich dziewczyny/żony również nienawidzą ich hobby, niezależnie czy to jest wędkarstwo, gry komputerowe, malowanie figurek WH40k, jazda motocyklem, a nawet siłownia - nie ma znaczenia.
Mam wrażenie, że kobiety nienawidzą gdy facet ma jakiekolwiek hobby.
Dlaczego tak jest #rozowepaski?
#tfwnogf #zwiazki #przegryw #logikarozowychpaskow
@trevoz: Bo jedynym hobby faceta ma być ich kobieta. Oczywiście dopóki nie znajdzie sobie innego faceta
Najlepiej żeby jedno i drugie miało swoje hobby
@Miteora: ja mam jebla na punkcie produktywności, a dawniej jeszcze bardziej niż teraz - bywało, że 12h dziennie po 7 dni w tygodniu robiłem tylko to co przynosi zarobek, ale nie da się być produktywnym ciągle. Człowiek bardzo się szybko wypali i wpadnie w problemy psychiczne.
Jeśli wszystkie twoje dziewczyny to nudne buły które nie mogą znieść że grasz, to zacznij się zastanawiasz dlaczego z kwiatu
Jeżeli laska nie akceptuje tego kim jesteś to pokazujesz jej czerwony kartonik i elo.
Komentarz usunięty przez moderatora
xD, hobby to może być dla kobiety posiadanie luksusowego samochodu albo podróże
@trevoz Dokładnie tak jak @thorgoth pisze. Jak malowałem figurki wh40k, to żona mi tylko herbatę przynosiła. Ja mam mało hobby takiego typowego, bo marnuje czas w internecie. Ale ilekroć miałem ochotę, żeby gdzieś pójść na judo, malować warhammera czy cokolwiek, to słyszałem tylko słowa wsparcia i zachęty. Nawet jak się wiązały z tym koszty, to była bardziej skłonna wydać kasę na moje hobby
@thorgoth: 90% singielek na rynku nie ma żadnego hobby, niczym się nie interesuje i nie jest to odosobniony przypadek.
@picasssss1: instytut danych z tego miejsca co myśle?
Jeżeli jakaś dziewczyna wybiera na partnerów samych pijaków albo samych przemocowców, to nie znaczy że wszyscy faceci piją i biją. To znaczy że ona ma coś z busolą.
Z chłopcami jest dokładnie tak samo.
Będzie trudniej bo spacer albo podróże odpadają.
Btw. żona to trochę coś innego niż wolna singielka.
Potem tak samo oglądanie meczy i żłopanie piwska do tego to tez hobby i hur dur czemu czemu kobiety tego nie chca
To tak samo jak masz laske i 4h godzinnie by seriale na netflixie ogladala i mowila ze ma hobby xd
Większość dziewczyn z którymi się spotykałem miała ciekawe hobby i myśle że gdyby nie miały to nie byłyby moimi dziewczynami. Moja żona, nie licząc rzeczy które robimy razem haftuje i jeździ na wspinaczkę skałkową.
Nie wiem czy jest sens licytować się i wymieniać ale dla mnie punktem wyjścia zawsze jest czytanie książek, i to niekoniecznie Blanki Lipińskiej. To jest taki