Aktywne Wpisy

moll +18
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

mleko3-2procent +514
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz

W przeciągu ostatnich kilku tygodni aż dwie dziewczyny mnie skreśliły za to, że lubię gry komputerowe (w dodatku gram bardzo mało, bo max 3-4h tygodniowo, ale to i tak za dużo dla niektórych XD).
Rozmawiam z kolegami, np. z pracy czy ze studiów i ich dziewczyny/żony również nienawidzą ich hobby, niezależnie czy to jest wędkarstwo, gry komputerowe, malowanie figurek WH40k, jazda motocyklem, a nawet siłownia - nie ma znaczenia.
Mam wrażenie, że kobiety nienawidzą gdy facet ma jakiekolwiek hobby.
Dlaczego tak jest #rozowepaski?
#tfwnogf #zwiazki #przegryw #logikarozowychpaskow
@picasssss1: xddd
fajne hobby ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@trevoz: to co jedni uważają za przekleństwo nowoczesnego systemu jest również jego błogosławieństwem - nie musisz wiązać się z nikim ze strachu przed śmiercią głodową lub społeczną
@Miteora: nie no, moje hobby to były gry komputerowe ale i praca - pracowałem w branży. Zarabiałem dobra kasę w fajnym miejscu, ale była i tak uznała, że to niepoważna praca xD Dodam, że sama była wtedy na moim utrzymaniu ¯\(ツ)/¯
Spadochroniarstwo, narty, wspinaczka.
Myślę, że to kwestia różowych, nie hobby.
O gry kiedyś się w-------a, ale gram znacznie mniej i też już się nie sra tylko organizuję sobie czas.