Aktywne Wpisy

rosen +9
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

W przeciągu ostatnich kilku tygodni aż dwie dziewczyny mnie skreśliły za to, że lubię gry komputerowe (w dodatku gram bardzo mało, bo max 3-4h tygodniowo, ale to i tak za dużo dla niektórych XD).
Rozmawiam z kolegami, np. z pracy czy ze studiów i ich dziewczyny/żony również nienawidzą ich hobby, niezależnie czy to jest wędkarstwo, gry komputerowe, malowanie figurek WH40k, jazda motocyklem, a nawet siłownia - nie ma znaczenia.
Mam wrażenie, że kobiety nienawidzą gdy facet ma jakiekolwiek hobby.
Dlaczego tak jest #rozowepaski?
#tfwnogf #zwiazki #przegryw #logikarozowychpaskow
@cinxxxxcin: ale OP nie gra dużo, mimo że czasu ma zapewne więcej, niż gdyby miał dzieci. Zresztą jak ktoś jest odpowiedzialny, to w razie potrzeby potrafi sobie poukładać priorytety.
@smieszeklukasz: jak będzie mieć
- znalazłem babę która jest c-----a
faceci na rynku: no jak randkuję to 90% jest c-----a
baby i jakieś dziady żonate: nie można generalizować bo rużne som, znajdź se lepszom (tu często też następuje obrażenie opa)
mam wrażenie że od kiedy mam tu konto to tak mogę ten dialog opisać, tylko teraz się więcej facetów na rynku wypowiada :V
@smieszeklukasz: To jest jej problem, nie Twój. Nie rozumiem kompletnie, dlaczego ludzie rezygnują z hobby przez dziewczynę (lub chłopaka), trzeba też myśleć o sobie, a jak babie (lub chłopu) to nie odpowiada, to niech spada. Przecież to prosta droga do zostania nieszczęśliwym, zgryźliwym dziadem.