Aktywne Wpisy

Guybrush +475
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
adrdra +87
#primemma Matko bosko mówię, co tu się stanęło
źródło: co tu sie staneło
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: bambu(s) lab
Pobierz
źródło: co tu sie staneło
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
#polskiedrogi #kierowcy #motoryzacja #polscykierowcy #samochody #samochodoza
źródło: image
Pobierz@milionerro: takich jest wiecej
- kup samochód za 150k
- ryzykuj porysowanie auta gałęziami
- ryzykuj mandat 1500
- ryzykuj konfrontację z
Lenistwo i przeświadczenie o byciu lepszym od innych mając dobre auto
Bo generalnie 3 zł to jest nierealna cena, jakieś parkingi czy miejsca parkingowe przy ulicy to jak chciałem gdzieś stanąć we Wrocławiu to minimum 10 zł za godzinę potem każda kolejna godzina 15 zł/h. Więc na przykład chcę sobie zostawić auto na parkingu odwiedzając kolegę z miasta pod wieczór, wypić p--o, przespać
@Ucho1899: Nierealne to jest Twoje pitolenie.
źródło: 1000023470
Pobierzźródło: 1000023469
Pobierz@Ucho1899: A co, w tym mieście nie ma autobusów,
3 zł to nie wiem, ale u mnie strefa jest za 4,4 zł za godzinę.
W Poznaniu teraz parkowałem za 8 zł albo nawet za darmo, bo pierwsze 3 godziny były bezpłatne.
@milionerro: A to swoją drogą.
Ale co mają począć biedniuteńcy kierowcy żyjący w przekonaniu, że godzina parkingu we Wrocku kosztuje najmniej dychę, z każdą kolejną cena drastycznie rośnie, a zostawienie auta na noc to koszt 300 zł. No muszą parkować nielegalnie.
źródło: 1000023471
Pobierz@fornson23: Piszę o 'wypasionych' suvach gdzie widać dużą ratę leasingu ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dużo częściej widzę na kopercie Lexusa czy BMW aniżeli jakiegoś Renault Captura
@ATAT-2: bo taki dzban ma gdzieś ewentualny mandat "bo go stać", a najpewniej i tak go nie dostanie, bo pan milicjant albo strażnik pomyśli, że to ktoś "ważny" i lepiej w ogóle nie podchodzić