Wpis z mikrobloga

wiadomo, lepiej mieszkać u starych i nie z---------ć nigdzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@dobry-informatyg: Czy tacy jak ty mają jakąkolwiek godność ludzką? Czy chociaż odrobina honoru w Was tkwi? Czy może za kilka tysięcy złotych miesięcznie i służbową Fabię, sprzedalibyście własną matkę? XD

Przecież jakbym pracował w miejscu, gdzie robiliby mi dym o pojedyncze spóźnienia 5-10 minut u to bym od razu rzucił wypowiedzenie i zmienił
  • Odpowiedz
@UnitrA: Przecież to zapewne jakiś spieszący się handlowiec w służbowej Skodzie xD Tacy mają mniej szacunku do siebie niż największy robol na produkcji, bo ten przynajmniej potrafi się w którymś momencie zbuntować i powiedzieć spier...swojemu szefowi. A taki dostanie zawału przed 40-tką, spowoduje wypadek, wyląduje w szpitalu, ale dalej będzie dzielnie dymał na zyski dla swego pana, za parę groszy prowizji ( ͡° ͜ʖ ͡°) (
  • Odpowiedz
@AnanasowyOcelot

@asdfghjkl: Ja nie wiem czemu wszyscy zakladaja, ze jak ktos tak jedzie to mu sie spieszy? Ja po prostu nie lubie jechac wolno, szczegolnie jak ktos sie przede mna tak wlecze.

Dokładnie, i c--j mnie to że potem czekam z kimś na światłach, przynajmniej nie jadę za kimś kto jedzie jak melapeta n-----------c w hamulec co 5 sekund nie mając przed sobą żadnego auta
  • Odpowiedz
i c--j mnie to że potem czekam z kimś na światłach, przynajmniej nie jadę za kimś kto jedzie jak melapeta n-----------c w hamulec co 5 sekund nie mając przed sobą żadnego auta

@Wygryw_z_wyboru: no, ale skoro wyprzedziłeś to teraz ten ktoś jedzie za melepetą. :/
  • Odpowiedz
@cielak44 ja to samo xd dalej wstaje za późno, ale już nie z---------m. Tylko niepotrzebnie siebie i innych stresowałem. To, że wstałem za późno to moja wina xd jak się spóźnię, to się spóźnię, c--j
  • Odpowiedz
zawsze mnie zastanawia co tacy ludzie robią z tymi zaoszczedzonymi 30 sekundami czasu w ciagu dnia dzieki takim działaniom

@asdfghjkl: Moze musi byc punktualnie w robocie bo sie np odbija elektronicznie i kazda minuta ma znaczenie. Piszecie jak gdyby takie rzeczy sie faktycznie nie zdarzaly
  • Odpowiedz
@AnanasowyOcelot: co inne jak ktoś jedzie 50/60 na 90tce to wtedy można i trzeba wyprzedzić jak jest miejsce, ale siedzenie na zderzaku bo ktoś przed tobą ośmiela się jechać 60 w terenie zabudowanym to już upośledzenie umysłowe
  • Odpowiedz
@Larsberg: takim autem nie jechałby do kołchozu. Chyba, że na prywatę (ale fachura miałby w------e), czy za granicę do kołchozu. Ewentualnie jakiś drobny prywaciarz, czy pan menago poganiacz niewolników
  • Odpowiedz
@slawomirus @nairoht gdzie wy te swiatla macie na krajowkach? :)

Wyprzedzanie jak na obrazku jest turbo ryzykowne, ale nie takich agentów widziałem. Pod góre, las + ślepy zakręt etc, a co ciekawe to większość to jakieś szroty.

Z drugiej strony to człowiek chce na tempomacie sobie lecieć te 90-100 i nagle jakiś wystraszony wali 70, a za nim sznur aut i oczywiście każdy na zderzaku - wybór jest wtedy między
  • Odpowiedz
@asdfghjkl

@blahajo: zawsze mnie zastanawia co tacy ludzie robią z tymi zaoszczedzonymi 30 sekundami czasu w ciagu dnia dzieki takim działaniom

No jak to co, czekają razem z tymi co ich wyprzedzili 30 sekund dłużej na najbliższych swiatlach.
  • Odpowiedz
@asdfghjkl @mirun1717 @slawomirus @nairoht @Pavulon12345 @topikPajak

Jasne, 30 sekund, spotkanie na światłach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ostatnio spotkałem się ze swoją matką w punkcie A, stamtąd jechaliśmy do punktu B (11km przez miasto). Mama pojechała od razu, ja podjechałem jeszcze na chwilę do kuzyna, bo z punktu A było niedaleko. Pogadaliśmy nie wiem, z 6-7 minut, załatwiłem, co miałem załatwić - jadę.
  • Odpowiedz