Aktywne Wpisy

Może i zdjęcie ujowe, ale facet ma ostatnio ciężkie dni - najpierw ból zęba a teraz ból pleców - więc mimo, że jeszcze poprzedni post przysięgałam sobie, że już więcej gołąbków robić nie będę to właśnie spędziłam ponad dwie godziny w kuchni, żeby polepszyć mu troszkę humor.
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
Mężczyzna zadowolony a ja lecę sprzątać do kuchni.
Babki pamiętajcie dbać o swoich chłopaków również ;) #gotujzwykopem #golabki #zwiazki
źródło: temp_file6492368896172123589
Pobierz
EwMaj +3
Ej, wy tak serio uważacie, że z Hokejorza i księgowej coś będzie? Przecież on jest totalnie nią niezainteresowany. Ich relacja jest tak powierzchowna i pusta, rozmowy tak nieistotne jak rozmowy z ziomkiem z Żabki, który wszystkich pyta "jak leci wariacie". To nie kwestia tego, że on się boi za rękę ją złapać. On nie chce. Czuje do tej dziewczyny taki sam pociąg jak rudy chomik Adam do Asi z 4 sezonu. Już

Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na głównej cenówce i tyle.
#biedronka #zabka #afera #heheszki #zakupy #ceny
źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google
Pobierzjakby tak było to pewnie wtedy bym zaczął uważać, a tak to żabkę mam pod domem to będę banana i
Mnie przeraża podejście moich rodziców, którzy czasem coś kupią i potem mają pretensje do samych siebie, że "czegoś nie dopatrzyli" zamiast mieć pretensje do tych debilnych sklepów.
Ja już serio wolę "przepłacić" u tych, którzy robią normalne etykiety, niż wchodzić do Biedry
źródło: 840e791988_zagrajmy
PobierzPrzez takie akcje zrezygnowałem z biedronki.
price for 1 shoe
2 shoes with MB card
@Beszczebelny: trzeba było polskiego się uczyć
Są, tylko nie w każdym sklepie są takie produkty.
w każdym razie, jak zapłacę za 2 pomidory 40zł to raczej to zauważę, tak jak i za torbę zakupów 600zł, a nie 100 czy 200zł.