Wpis z mikrobloga

Wyobrażacie sobie jak czuje się turysta nie z Polski w naszych sklepach? xDD
Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD

Powinna być JEDNA cena na głównej cenówce i tyle.

#biedronka #zabka #afera #heheszki #zakupy #ceny
Beszczebelny - Wyobrażacie sobie jak czuje się turysta nie z Polski w naszych sklepac...

źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google

Pobierz
  • 100
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1560
@sberatel: @Vadzior Fajnie, że Wam to odpowiada, ale ja nie lubię jak ktoś celowo wprowadza ludzi w błąd celem odniesienia korzyści materialnej.

Ja z tego powodu coraz więcej rzeczy zamawiam przez internet. Jest szybciej, taniej i z dostawą do domu.
  • Odpowiedz
@Beszczebelny: mi tez to nie odpowiada wiec nie chce bronic ale bylem teraz w hiszpani i tam jest k---a dokladnie to samo... kup 2 to bedzie taniej tyle kosztuje 1 a tyle by kosztowalo jak bys kupil 3 z czego te 2 byly by zrabatowane. Przy kasie? Jak nie powiesz ze chcesz skorzystac z promocji to sama sie nie naliczy xD p------e
  • Odpowiedz
jak jestem turystą i kupuję coś w sklepie to w 4 literach mam ile to kosztuje a skoro ledwo ogarniasz to może chodź z rodzicem na zakupy.

@sberatel: Jak na razie to tobie robi ktoś zakupy. Bo na pewno sam ich nie robisz. Tata? Mama? Starsza siostra? A może młodsza litująca się nad bratem debilem?

I zanim się obrazisz i polecisz z płaczem do moderacji to przejdź się do takiej
  • Odpowiedz
@sberatel ależ ty jesteś silny i bogaty xD oczywiście jak ktoś nie ogarnia to c--j mu w dupe xD i jak ma być dobrze w tym kraju jak robactwo zrobi wszystko żeby się poczuć lepszym od innych? Nawet z uśmiechem dadzą się dymać na ceny w sklepach.
  • Odpowiedz
@sberatel: dobrze rozumiem, że jak jesteś na wyjeździe i na cenówce pisze 10 euro, a przy kasie płacisz 20 euro, to wszystko gra? :) Czyli lubisz być dymany i jesteś tego świadomy... BOGACTWO KUHWA

Widzę, że kwestie ekonomii kolega zaciągnął od gURU #sebcel
  • Odpowiedz
@Lukasq: też zamawiam przez internet
chodzi o to, że mimo wszystko polska nie jest krajem 3 świata i raczej nikt tu nie poluje na turystów, pewnie są jakieś marginalne wyjątki jak np. ktoś turyście dał stare banknoty z PRL, ale żaden turysta nie będzie szukał promocji na batona i wodę, ja też bym po prostu wszedł i kupił, mam gdzieś, że obok jest złotówka taniej, ale w jakiejś kambodży pewnie
  • Odpowiedz
@Beszczebelny cenówki to dopiero pół biedy. Często i gęsto jest tak, że na półce jest wywalona ogromna, najczęściej zaskakująco niska jak na dany produkt cena NP "Ser szwajcarski, plastry, 150g".
Patrzysz, a na ladzie od cholery tego sera lezy, także super, bierzesz dwie paczki bo lubisz ser.
Kupujesz jeszcze garść innych rzeczy, płatność zapewne trzycyfrowa kwota, odchodzisz od kasy, przeglądasz paragon, a tutaj ser po cenie dwukrotnie wyższej niż na tamtej
  • Odpowiedz