Aktywne Wpisy

Ka4az +652
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz
Chlodny_Pokerzysta +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na głównej cenówce i tyle.
#biedronka #zabka #afera #heheszki #zakupy #ceny
źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Ja z tego powodu coraz więcej rzeczy zamawiam przez internet. Jest szybciej, taniej i z dostawą do domu.
@sberatel: Jak na razie to tobie robi ktoś zakupy. Bo na pewno sam ich nie robisz. Tata? Mama? Starsza siostra? A może młodsza litująca się nad bratem debilem?
I zanim się obrazisz i polecisz z płaczem do moderacji to przejdź się do takiej
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Widzę, że kwestie ekonomii kolega zaciągnął od gURU #sebcel
źródło: ef5f2199a56578eff1fd3f053cf450f9,1500,0,0,0
Pobierz@sberatel: no tak, w końcu mama płaci przy kasie xd
chodzi o to, że mimo wszystko polska nie jest krajem 3 świata i raczej nikt tu nie poluje na turystów, pewnie są jakieś marginalne wyjątki jak np. ktoś turyście dał stare banknoty z PRL, ale żaden turysta nie będzie szukał promocji na batona i wodę, ja też bym po prostu wszedł i kupił, mam gdzieś, że obok jest złotówka taniej, ale w jakiejś kambodży pewnie
Patrzysz, a na ladzie od cholery tego sera lezy, także super, bierzesz dwie paczki bo lubisz ser.
Kupujesz jeszcze garść innych rzeczy, płatność zapewne trzycyfrowa kwota, odchodzisz od kasy, przeglądasz paragon, a tutaj ser po cenie dwukrotnie wyższej niż na tamtej