Aktywne Wpisy

jmuhha +354
Kurna, jak ja w taką jesień podziwiam PANÓW DROGOWCÓW ( ಠ_ಠ). Stoją na zimnie i deszczu od 6. Budują ważne drogi. Anetka czy Mariusz z biura ich nie zastąpi.
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dlatego Szacun i Plusik dla Panów乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
źródło: 1000021505
Pobierz
jmuhha +139
wytłumaczy mi ktoś jak to możliwe,że w takich blokach z lat 80 mieszkania miały po 55 metrów, a teraz standard to jakieś 40? XDDD
źródło: 1000021507
Pobierz

Przecież jak ja bym był gdzieś na jakieś Malcie czy gdziekolwiek i widział takie cenówki, potem przy kasie zupełnie nic się nie zgadza z tym co myslałem, że zapłacę to bym miał ten kraj za grubo pokręcony.
My ledwo ogarniamy o co chodzi w Żabce i Biedronce,a co dopiero ktoś z innego kraju xD
Powinna być JEDNA cena na głównej cenówce i tyle.
#biedronka #zabka #afera #heheszki #zakupy #ceny
źródło: Screenshot 2025-10-29 at 14-27-51 cenówki w biedronce - Szukaj w Google
Pobierz@Beszczebelny: no to USA jest mocno
Mówisz, że sprzęt elektroniczny też kupujesz bez patrzenia na cenę? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak nie powiedzieć tego wprost a powiedzieć, że ma się Maca ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@sberatel: dopiero teraz wszedłem na wykop od napisania tego posta, nawet nie wiedziałem, że tu taka dyskusja się wywiązała, ale twój komentarz mnie rozśmieszył xD
ty naćpany go pisałeś czy generatorem gównokomentarzy losowałeś? Ciężko skomentać coś tak nielogicznego co napisałeś. Idzie do sklepu
za bardzo dosłownie bierzesz to, że napisałem, że nie patrzę na ceny
na sprzęt bardziej zwracam uwagę bo lubię jednak wybrać coś ze wyższej/średniej półki, jak kupuje coś istotnego to też wertuje trochę w sieci, pytam na forach/grupach, nie ma co porównywać kanapki z żabki z telewizorem
@Alabazam: dokładnie tak, i co z tego? myślisz że w październiku 2025 cokolwiek się zmieniło w biedrze w burdelu cenówkowym? Wejdź i sprawdź
Napisałeś, że nie patrzysz, to traktuję dosłownie. Dlatego ciągnę czy jesteś debilem, że rzeczywiście nie patrzysz (w co mi się wierzyć nie chce) czy jednak coś kręcisz i jednak trochę na te ceny patrzysz. Wychodzi to drugie. Dziękuję.
A Biedronka utrudnia patrzenie na ceny. Nieważne czy to czekolada za 4 zł czy za 100 zł, bo zaraz
No pewnie jestem debilem ( ͡° ͜ʖ ͡°) I tak "pewnie trochę patrzę". Zrozum, że nie chodzi tu o patrzenie na każdą cenę tylko podejście na zasadzie jestem głodny to idę do żabki i mam w dupie jakiś wielosztuk bo chce jedną kanapkę na teraz, a wodę do popicia
Powodzenia jak pojedziesz :D
@sberatel: To jest niesamowite, ze tak zenujacy i przyglupi komentarz ma 48 plusow xdd
Żabkę podałem jako przykład. Mam wiele "grzeszków" jak codzienne jedzenie z gastro, piwka kraftowe, itp. Ale pewnie mam mniejsze wydatki na jakieś ciuchy. Ale rzeczywiście, temat dotyczył