Aktywne Wpisy
1dlaczegoja1 +5
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

Niby jedzie te pół świata teraz na mistrzostwa a z Europy dalej ciężko awansować. Jakieś Kokakau, k---a Zielony Przylądek xD jadą a nam każesz z Włochami, Duńczykami, Turkami grać? Infantino tobie sufit na tą łysą pałę spadł.
#mecz
#mecz

Proponuję nie kupować nic od tej firmy dopóki nie odsprzedadzą działki po cenie nabycia.
źródło: 1000028123
PobierzA obok na półce stoi wloskie Mutti, jedna z topowych marek w tej samej cenie albo nawet taniej.
@buleczkamaslana2137: ja się zakupy robi tylko w Lidlu czy biedronce to się większości marek nie zna, tam są 2 marki na krzyż każdego produktu.(w tym jeden marki własnej )
@fizzly: Develey "Ketchup Premium Mniej Cukrów "bardzo dobry 17% cukru i brak słodzików. Większość ketchupów jest za słodka ten mi pasuje .
@krzysztof-p88: w tym Dawtona xDDDD (serio)
Sam mogę porównać passaty i warzywa w puszkach i tutaj dawtona d--y nie urywa. Pomijam juz takie gotowe sosy do dań, gdzie za studenta zdażyło mi się kupić od nich i było to rozwodnione badziewie
@szybki-bill1: a ja dodatkowo proponuję nie głosować na PO dopóki tego nie odkupią po cenie nabycia (mają prawo odkupu).
Pewnie dlatego, że robi je też Dawtona.
XD
https://wykop.pl/link/7821143/setki-zachorowan-w-europie-slynne-sycylijskie-pomidory-winne-epidemii-salmonell
Setki zachorowań w Europie. Słynne sycylijskie pomidory winne epidemii salmonell
A teraz wyjaśnij nam tu wszystkim co jest takiego gównianego w tym składzie. Dawaj, to będzie dobre coś czuję.
źródło: 1000047139
Pobierz