Wpis z mikrobloga

@Zyzus_tluscioch: zwalanie na PO to jest właśnie rozmywanie tematu odpowiedzialności PiS. Gangsterzy i korporacje finansują wszystkich po równo, bez względu na ideologię. Jak im się to opłaca. Dlatego na przykład amerykańskie korporacje które były "woke" teraz inwestują w prawicę jak zmieniły się nastroje w USA. Powiedziałbym że te przelewy na Campus to celowa próba odsunięcia odpowiedzialności od tego że to PIS zrobiło wałek
  • Odpowiedz
przecież to taki syf że i tak nikt tego nie kupuje

prawda?

@fizzly: Develey "Ketchup Premium Mniej Cukrów "bardzo dobry 17% cukru i brak słodzików. Większość ketchupów jest za słodka ten mi pasuje .
  • Odpowiedz
@krzysztof-p88: Okej, jak ci pasuje to spoczko. Polecam w takim razie rozejrzeć się po keczupach dla dzieci, często mają mniej lub brak cukru niż te klasyczne. Mnie w Dawtonach nie pasuje ta wodnista konsystencja... Ale Develeye to też syf, fakt.
  • Odpowiedz
@Yeraz nie no keczup madero to ja może na studiach u kumpla kosztowałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Sam mogę porównać passaty i warzywa w puszkach i tutaj dawtona d--y nie urywa. Pomijam juz takie gotowe sosy do dań, gdzie za studenta zdażyło mi się kupić od nich i było to rozwodnione badziewie
  • Odpowiedz
Proponuję nie kupować nic od tej firmy dopóki nie odsprzedadzą działki po cenie nabycia

@szybki-bill1: a ja dodatkowo proponuję nie głosować na PO dopóki tego nie odkupią po cenie nabycia (mają prawo odkupu).
  • Odpowiedz
@szybki-bill1 ta spółka nie kupiła żadnej działki a jakiś jej wiceprezes prywatnie. Ciebie za powielanie kłamstw powinno odciąć się od Internetu do końca roku i jescze dorzucić jakąś konkretną karę finansową żebyś więcej nie robił takich rzeczy
  • Odpowiedz