A niech sobie nagrywa o szczepionkach. Tylko jak ktoś go punktuje, to niech stanie na wysokości zadanie, a nie kasuje komentarz, bo jeszcze ktoś zobaczy ile kłamstw wali.
XD Typie, k---a, ty uprawiasz szurskie bingo i cherrypicking, a nie krytykę. Już pierwszy punkt to stek bzdur który nawet nie wymaga 2 minut by go obalić
XD Typie, k---a, ty uprawiasz szurskie bingo i cherrypicking, a nie krytykę. Już pierwszy punkt to stek bzdur który nawet nie wymaga 2 minut by go obalić
No to dawaj, zapraszam. Chyba dwie minuty poświęcisz co?
@Tokko: O nie nie. Wrzuceniem grafiki się nie wykręcisz. Napisz co chcesz przekazać. Poza tym, miał być punkt pierwszy i co? Tam już za trudno, więc wrzucasz inny wątek, gdzie polio nie jest nawet W TYM temacie poruszone?
@DanteTooMayCry: wiem że upośledzony jesteś ale zapytam się i tak. Upośledzony jesteś?
Żeby się zlitować nad twoim ograniczonym umysłem tu jest twój punkt 1:
Nie ma ani jednego przypadku szczepionki, poza ospą prawdziwą, gdzie szczepionka nie weszła w momencie (patrz grafika z wybranymi chorobami), gdy śmiertelność na daną chorobę spadła już w okolice zera lub drastycznie nie spadała od dekad.
Przykładem obalającym twoje p---------e jest no. Polio
Nie no typie xD. Ty tak serio? Przecież Ty dosłownie, wpisałeś w google frazę i wybrałeś sobie pierwszy wykres jaki Ci pasował wizualnie. Wiem, bo widać dokładnie, że nie masz pojęcia co wrzuciłeś. Sam się zaorałeś. A
@straszny_cham: IMO jakość produkcji tego typa nie zasługuje na hype jaki ma na YT, ale nie oglądam go, bo jest samozwańczym fact-checkerem i debunkerem (wybaczcie, ale nie znam polskich odpowiedników), który obrał sobie strategię wyśmiewania szurów i gromadzi wokół siebie podobnych ludzi, którzy uważają, że wiedzą wszystko lepiej od innych, a w rzeczywistości są na tej samej skali co szury, ale po przeciwnej stronie.
@gustowny_dzikus: Nie że jemu powinno państwo płacić, tylko powinno w ogóle zadbać o poparte nauką przekazywanie informacji i wiedzy w ogóle, bo jeśli tego nie będzie robić, to zaleje nas dezinformacja i tak właśnie jest. Zobacz na głównej jak często bordowe i zielone przygłupy robią małpie figle o szczepionkach, jakby to było narzędzie masowej zagłady xD. Jeśli jest próżnia to w nią wejdzie ktoś, kto będzie miał interes, np. bandziory
@straszny_cham ja akurat nie trawię tego pana. Kiedyś go oglądałem, ale w pewnym momencie wpadł w taki nieco gwiazdorski i moralizatorski ton, że nie da się go słuchać. Wolę o niebo naszego mireczka od czytamy naturę.
@straszny_cham: Ogólnie filmiki robi wartościowe, tylko szkoda, że mówi na nich strasznie wolno - pod tym względem wolę SciFuna i emce, a także starsze filmiki Polimatów (kiedyś Radek mówił szybciej, później zwolnił na swoich nagraniach).
Ostatnio swoim nagraniem wkurzył wyznawców Grażyny Cichosz. I dobrze. :P
ja bardzo go lubiłem na starszych materiałach, teraz tematy które opracowuje w ogóle do mnie nie trafiają. Wcześniej dużo poświęcał uwagi biologii, chemii i historii nawet a teraz te materiały są bardziej z pogranicza nauki i socjologii mam wrażenie. Żeby nie było, że zmyślam, że go lubię to mam jego dwie książki.
@JanTrajbal2: Też o wiele bardziej wolałem jego stary content, więcej było treści, a mniej formy. Nie wiem dlaczego
No to dawaj, zapraszam. Chyba dwie minuty poświęcisz co?
źródło: IMG_5749
Pobierz@Ilirian: a ten za co oberwał od szurów?
Żeby się zlitować nad twoim ograniczonym umysłem tu jest twój punkt 1:
Nie no typie xD. Ty tak serio? Przecież Ty dosłownie, wpisałeś w google frazę i wybrałeś sobie pierwszy wykres jaki Ci pasował wizualnie. Wiem, bo widać dokładnie, że nie masz pojęcia co wrzuciłeś. Sam się zaorałeś. A
źródło: change-my-mind-meme-1-1014x1024
Pobierzźródło: c1ed31f99acea16e37ba29bd516416d8
PobierzOstatnio swoim nagraniem wkurzył wyznawców Grażyny Cichosz. I dobrze. :P
@JanTrajbal2: Też o wiele bardziej wolałem jego stary content, więcej było treści, a mniej formy. Nie wiem dlaczego
Komentarz usunięty przez moderatora
@turok2016: Nadejdzie taki dzień, gdy zacznę strzelać do ludzi piszących "niema". Obiecuję wam to.
Robił, potem ego urosło i się sprzedał za kasę z covidozy. Dziękuję nie oglądam.