Wpis z mikrobloga

@hiperchimera: Zawsze miał w komentarzach jakichś odklejusów od alternatywnych wyjaśnień. Po Covidzie biologia po prostu stała się bardziej relewantna w mediach i wśród ludzi, więc powyrastali doktorzy z grupy ukryte terapie. Ktoś musi im prostować zęby w polskim internecie, bo SciFun to fizyk nie biochemik.
  • Odpowiedz
@apeee: Antyatom, anty-ekologia, denializm klimatyczny, medyczna pseudonauka i antyszczepy vs jacyś fanboye nauki na yt xD Ci drudzy rzeczywiście gorsi
  • Odpowiedz
Na szczęście Polski Youtube w ostatnich latach urósł pod względem jakości i ilości treści popularnonaukowych, ja wolę 100x bardziej oglądać Smartgasm (absolutna topka polskiego YT), Pop Science czy SciFun. Od biedy emce kwadrat. Naukowy Bełkot i Doktor z Tiktoka grają mi na nerwach jak ich słyszę, ten przemądrzały ton, jakby gardzili swoimi widzami...
  • Odpowiedz
Po prostu widzę, że jest banda ludzi co rozdmuchują kradzież na 400zł, ale nie zauważają nic innego.

@Bialaherbata: Rozdmuchują xD Polityk aspirujący do najwyższych posad w państwie nie ma problemu z tym, by p----------ć patelnie i talerze ze sklepu, a ludzie tym oburzeni tylko coś rozdmuchują xD To nie Sebastian z bloku składający podanie do kołchozu (chociaż bardziej ta rola by do niego pasowała), tylko osoba chcąca dostać w ręce władzę
  • Odpowiedz
a ten za co oberwał od szurów?

@Sinklinorium: Bardziej od przegrywów aczkolwiek nie do końca rozumiem co ich w nim boli. Chyba zaczęło się od tego że na filmach archona często pojawiał się Qzak (wtedy jeszcze jako mały chłopiec) i wykopków ciągle interesowało kim on jest i dlaczego mówi do archona po imieniu. Ostatecznie Archon kazał ludziom zamknąć mordy i nie drążyć w jego życiu prywatnym.

Druga rzecz jaka boli
  • Odpowiedz
O kolejny antyszczep. Masz trochę folii aluminiowej pożyczyć?

@Tokko: Ryzyko śmierci z powodu zaszczepienia się to 0,0035 ryzyko śmierci z powodu przechorowania covid 0,0034.
  • Odpowiedz
@Tokko:
Tracisz czas @DanteTooMayCry -to szur i ruska onuca rozpowszechniający nieudolnie kłamstwa i manipulacje na temat klimatu i szczepionek, użytkownicy regularnie tutaj wycierają nim podłogę i zbiera setki minusów za p---------e oderwanych od rzeczywistości głupot.
Rok temu orałem go przez miesiąc, to zaczął sie niewiarygodny skowyt tego szura, ze musiałem wyłączyć powiadomienia- wypisywanie do moderacji, innych użytkowników, zakładaniem tematów na mikro XDDDDDDDDD

https://wykop.pl/wpis/76357991/nr-3-szuryzglownej

https://wykop.pl/wpis/77251947/zawsze-smieszy-szuryzglownej-bekazkatoli-bekazpraw
  • Odpowiedz
@hiperchimera: fakty naukowe nie podobają sie przyglupawym szurom takim jak ty, to oczywiście zawsze wlatuje ta sama najbardziej prymitywna śpiewka "sprzedał się", standard XDDDDD
Przegraliście szury, pogódź się z tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@gustowny_dzikus: Nie, typ napisał, że jest zmęczony, że wrzuca film o kordycepsie w prawdziwym świecie w porównaniu do tego z The Last of Us, a ludzie go besztają od sprzedawczyków WHO i p------ą mu o szczypawkach.
  • Odpowiedz
@Kapitan_Wie_Wszystko: Gdyby wyłączył komentarze, to mógłby zapomnieć o zasięgach przekraczających 100k. Youtube regularnie uwala zasięgi filmom bez komentarzy, bo takie materiały generują mniejszy ruch w mniemaniu algorytmu.
  • Odpowiedz
@Tokko:

xDDDD Ilość kłamstw w tym komentarzu przekracza moją i tak już nikłą chęć do ich korygowania. Jak już mówiłem, wracaj na główną, tepy szurze, zanim ktoś cię do Choroszczy wywiezie.

Hehe, tak. Standardzik xD. Zero możliwości merytorycznego zanegowania czegokolwiek. Zero. Ale trzeba jakoś siebie oszukiwać, bo dysonans
DanteTooMayCry - @Tokko: 
 xDDDD Ilość kłamstw w tym komentarzu przekracza moją i tak...

źródło: Chory na głowę LittleDonkey

Pobierz
  • Odpowiedz
Gdyby wyłączył komentarze, to mógłby zapomnieć o zasięgach przekraczających 100k. Youtube regularnie uwala zasięgi filmom bez komentarzy, bo takie materiały generują mniejszy ruch w mniemaniu algorytmu.

@Worm91: znam kanały które maja 16mln subow i po 5mln wyświetleń pod filmem a komentarze mają wyłączone. Niemniej - jest to jego wybór. Bardziej mu zależy na zasięgach niż na świętym spokoju - jego wybór.
  • Odpowiedz
Co do Berkowicza, to tak postąpił źle, po fakcie zachował się okej (bo zapłacił mandat) sam zaś czyn określam za błahostkę, niechlubną, ale nie skreślę człowieka, bo ukradł rzeczy na 400zł. Zwłaszcza w polityce, inaczej to bym musiał tylko głosować na partię Razem.

@Bialaherbata: pytaniue za 100 punktow, jak chcial kupić te rzeczy, to czemu po tej akcji ich nie kupił tylko zostawił w sklepie? Nagle ich przestał potrzebować?

nigdy
  • Odpowiedz
się zerał jak ktoś mu napisał że ma żólte zęby

@gustowny_dzikus: Koleś prowadzi zajebisty kanał popularnonaukowy, a dostaje komentarze o swoim wyglądzie, które są nijak związane z tematyką jego filmów. Ludzie są p------i.
  • Odpowiedz