Wpis z mikrobloga

• 2074
@gustowny_dzikus z filmu co trwał chyba z godzinę wyciągnąłeś że się zesrał bo ma żółte zęby. Potem kolejne jakieś wyciągnięte jedno zdanie że mają mu dopłacać. No właśnie takie p---------e mnie w-----a, gościu od dekady chyba robi wartościowy content a przyjdzie taki gość jak ty i p-------e się o jakieś bzdury. P------e.
  • Odpowiedz
@StalkomirNowak: typie, ale domeną YT i ogólnie internetu jest to, że to użytkownik wybiera sobie treści które chce obejrzeć. To nie czasy, że w TV miałeś 4 kanały i było się zmuszonym oglądać jakiś szit. Ja gościa nie oglądam, chociaż lubię tematykę popularno-naukową. I jest mi wszystko jedno, czy plujecie czy plusujecie. Tylko po co pisać o czymś, czego nie lubisz oglądać, skoro nie musisz tego oglądać.
  • Odpowiedz
@straszny_cham: ten typ co się zerał jak ktoś mu napisał że ma żólte zęby i obraził się jak przedszkolak że on może od tego dostać depresji a poza tym twierdził że jego filmy są tak zajebiste że państwo powinno do nich dopłacać. Ogólnie on uważa się za jakiegoś top naukowca i czasem nagrywa filmik tylko po to żeby się p-----------ć nawet jak nie ma nic ciekawego do powiedzenia.

@gustowny_dzikus
  • Odpowiedz
@straszny_cham a ja bardzo go lubiłem na starszych materiałach, teraz tematy które opracowuje w ogóle do mnie nie trafiają. Wcześniej dużo poświęcał uwagi biologii, chemii i historii nawet a teraz te materiały są bardziej z pogranicza nauki i socjologii mam wrażenie. Żeby nie było, że zmyślam, że go lubię to mam jego dwie książki.
JanTrajbal2 - @straszny_cham a ja bardzo go lubiłem na starszych materiałach, teraz t...

źródło: temp_file2526560404193628907

Pobierz
  • Odpowiedz
ten typ co się zerał jak ktoś mu napisał że ma żólte zęby

@gustowny_dzikus: i taki wlasnie jest wyglad polaczkow z tagu przegryw - jeden sie zesra ze ktos smie miec jakies nieprawidlowosci robiac wartosciowy, edukujacy kontent w internecie, i napisze mu ze ma zolte zeby bo nie ma do czego sie p-----------c, a drugi sie zesra ze ktos smial wspomniec o tym w filmie w ktorym punktuje takich malkontentów,
  • Odpowiedz
@Maro88z Autor tego kanału powołuje się na wątpliwej wiarygodności publikacje naukowe, na co wielu ekspertów zwracało już uwagę.

Zamiast czerpać wiedzę z takich kanałów, lepiej poczytać czasopisma akademickie.
  • Odpowiedz