Wpis z mikrobloga

chłop niesie kaganek oświaty w walce z zacofaniem umysłowym, niby 21 a gorzej niż w 19 xD

@deziom: ale przy okazji ma takie parcie na bycie docenionym i popularnym że aż boli, jak kiedyś przegrał konkurs na film naukowy na YT (chyba) to omg... niesprawiedliwość dziejowa się stała i JURY się nie zna i nie doceniła kunsztu i naukowości... eh

Serio gdyby chłopu chodziło tylko o nauke itp, to by
  • Odpowiedz
ten typ co się zerał jak ktoś mu napisał że ma żólte zęby i obraził się jak przedszkolak że on może od tego dostać depresji a poza tym twierdził że jego filmy są tak zajebiste że państwo powinno do nich dopłacać. Ogólnie on uważa się za jakiegoś top naukowca i czasem nagrywa filmik tylko po to żeby się p-----------ć nawet jak nie ma nic ciekawego do powiedzenia.

@gustowny_dzikus: dokładnie to
  • Odpowiedz
Tylko po co pisać o czymś, czego nie lubisz oglądać, skoro nie musisz tego oglądać.

@p00tinMalpaRU: bo mogę i lubię - a wręcz czasami LUBIĘ oglądać content który mnie denerwuje i drażni w jakiś tam sposób właśnie dla fanu i specyficznie rozumianych emocji

doom scrolling tak zwany, ot co
  • Odpowiedz
popatrzcie na takie sci-funa... naukowa choć całkiem inna tematyka, ale tam facet po prostu robi to co lubi i ma wy.... nie wiem kto lepiej wychodzi finansowo ale nie widziałem za dużo hejterów sci--funa

@Kapitan_Wie_Wszystko: No, bo właśnie inna tematyka. Scifun porusza tematy z fizyki, astronomii itp., czyli tematy, które i tak nikogo z powodów politycznych nie obchodzą. Już mniej interesująca politycznie od jego tematów jest tylko matematyka. Porównywanie tego
  • Odpowiedz
ten typ co się zerał jak ktoś mu napisał że ma żólte zęby i obraził się jak przedszkolak że on może od tego dostać depresji a

@gustowny_dzikus: akurat tak się składa że tamten film widziałem i uważam że jesteś po prostu chamskim toksykiem odklejonym od rzeczywistości i rozumu. Podejrzewam że ty filmu nie obejrzałeś i tylko pie*dolisz zasłyszane teksty od innych prawackich przegrywów.
  • Odpowiedz
@Kapitan_Wie_Wszystko:

ale przy okazji ma takie parcie na bycie docenionym i popularnym że aż boli, jak kiedyś przegrał konkurs na film naukowy na YT (chyba) to omg... niesprawiedliwość dziejowa się stała i JURY się nie zna i nie doceniła kunsztu i naukowośc

@Kapitan_Wie_Wszystko: jezu pamietam to xD to chodzilo o jakiegos videobloga podrozniczego, mial bol d--y ze chyba przegral z gonciarzem i nagral taki absurdalnie zarozumiały wywiad w
  • Odpowiedz
@straszny_cham: Nie lubię go oglądać, bo typ ma strasznie wybujałe ego, obraża się jak dziecko gdy się mu wytknie błąd, jakby był największym polskim naukowcem.
  • Odpowiedz
akurat tak się składa że tamten film widziałem i uważam że jesteś po prostu chamskim toksykiem odklejonym od rzeczywistości i rozumu. Podejrzewam że ty filmu nie obejrzałeś i tylko pie*dolisz zasłyszane teksty od innych prawackich przegrywów.

@NieBendePrasowac: a wyslij mi linka bo ja nie wiem ktory to materiał to sobie zobacze o co chodzi
  • Odpowiedz
@straszny_cham: właśnie mnie też irytuje, kiedyś go oglądałem, ale mam wrażenie że robi clickabajty i rozciąga odcinki i ma ego wywalone, bo np u takiego scifuna filmy są top (nie są rozciągane, tylko rozciagany jest czas publikacji xD)
  • Odpowiedz