Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +107
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
chandler-bing +211
Tak samo kisnę jak widzę typów stojących w godzinnych kolejkach do Manikana czy innych "fancy" naleśnikarni w Warszawie.
źródło: Screenshot 2025-11-14 at 09.31.25
Pobierz

@deziom: ale przy okazji ma takie parcie na bycie docenionym i popularnym że aż boli, jak kiedyś przegrał konkurs na film naukowy na YT (chyba) to omg... niesprawiedliwość dziejowa się stała i JURY się nie zna i nie doceniła kunsztu i naukowości... eh
Serio gdyby chłopu chodziło tylko o nauke itp, to by
@gustowny_dzikus: na #elektroda by sie nadał xd
@KubaGrom: to jest porąbane. Ale mógł iść do sądu jak Ćwiąkała - a jakoś tego nie zrobił. (chyba?)
@gustowny_dzikus: dokładnie to
@p00tinMalpaRU: bo mogę i lubię - a wręcz czasami LUBIĘ oglądać content który mnie denerwuje i drażni w jakiś tam sposób właśnie dla fanu i specyficznie rozumianych emocji
doom scrolling tak zwany, ot co
@Kapitan_Wie_Wszystko: No, bo właśnie inna tematyka. Scifun porusza tematy z fizyki, astronomii itp., czyli tematy, które i tak nikogo z powodów politycznych nie obchodzą. Już mniej interesująca politycznie od jego tematów jest tylko matematyka. Porównywanie tego
@gustowny_dzikus: akurat tak się składa że tamten film widziałem i uważam że jesteś po prostu chamskim toksykiem odklejonym od rzeczywistości i rozumu. Podejrzewam że ty filmu nie obejrzałeś i tylko pie*dolisz zasłyszane teksty od innych prawackich przegrywów.
@Kapitan_Wie_Wszystko: jezu pamietam to xD to chodzilo o jakiegos videobloga podrozniczego, mial bol d--y ze chyba przegral z gonciarzem i nagral taki absurdalnie zarozumiały wywiad w
@NieBendePrasowac: a wyslij mi linka bo ja nie wiem ktory to materiał to sobie zobacze o co chodzi
XD musiałem brakuje mi tego w tym wątku (tak jak licznika łapek w dół na YT)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu