Wpis z mikrobloga

@PuchaczLesny:

lekarstwa kolego. I dużo makaronu. Nauka wjechała na pełnej widzę. A dawidek idzie do kosza. Unsub, zakop, minus w każdą dziurę.

Zapomniałeś napisać coś o TVN. Musisz coś o TVN napisać szybko bo jeszcze ciebie nikt na poważnie nie weźmie
  • Odpowiedz
@PuchaczLesny:

wspomniałem dwa razy brak zaufania ludzi do tej stacji. Halucynujący bot się zawiesił i spamuje teraz coś o tvnie xD Ponownie, lekarstwa weź typie.

IQ 14 xD
  • Odpowiedz
@LittleDonkey: tyle czasu miałem spokój i znów za mną latasz żeby napisać co ślina na język przyniesie. Daj se siana i nie mecz ludzi, żyj w swojej bańce. Pamiętaj tylko że w zestawie z klapkami na oczy masz też uzdę i bat.
  • Odpowiedz
@Tokko:

To ty jesteś tutaj stroną która wybiela kradnących polityków

Hę?

Dla Ciebie to zwyczajne internetowe bronienia własnego plemienia. Plemienne obyczaje to nic dziwnego u słabo rozwiniętej części społeczeństwa. Ich instynkty im podświadomie nakazują bronić swoich panów by przetrwać a brak własnego rozumu pozwala tym instynktom bezproblemowo
  • Odpowiedz
@hiperchimera:

tyle czasu miałem spokój i znów za mną latasz żeby napisać co ślina na język przyniesie. Daj se siana i nie mecz ludzi, żyj w swojej bańce. Pamiętaj tylko że w zestawie z klapkami na oczy masz też uzdę i bat.

Ooo, to nie tylko na moim punkcie ma obsesje. To jest chory człowiek. Jak on musi sobie kompensować
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: napisal schizofrenik który zaorany zaczął zakładać kolejne tematy na mikroblogu i skamleć do moderacji XDDDD
Najlepsza pompa że wszyscy cie olali, bo nikt z takim przygłupem nie chce mieć nic wspólnego XDDDDD
  • Odpowiedz
@DanteTooMayCry: nie wiem jakim cudem Donkey jeszcze nie wyłapał bana. Albo ma chody u moderacji albo mają totalnie wyj...nie na ten portal póki nie wstawisz coś z listy tematów/słów zakazanych.

Napiszesz termin medyczny - real street - usuwają Twoj wpis, jak gość lata za każdym moim wpisem obrażając mnie - i sleep.
Wykop 33 i 1/3 #pdk
  • Odpowiedz
gość lata za każdym moim wpisem

@hiperchimera: XDDDDDD
To pokaz ten "każdy wpis", ty napisałeś chociaż raz słowo prawdy? Nawet w tak oczywistych tematach musisz kłamać jak typowy przygłupawy szur, a to że najdurniejszy szurski wpis w tym temacie jest akurat pod twoim nickiem, to nie trudno na niego trafić XD
Zamknij mordę w tematach o których nie masz pojęcia, to nie bedziesz dostawał adekwatnych reakcji

• Odpowiedz
@DanteTooMayCry: no widzę że potwierdzasz moja teorię, najciekawsze jest to że jak opisałem jego zachowanie terminem medycznym (podpowiedź, te schorzenia leczy psychiatra) to poszedł się spłakać do moderacji i oczywiście wpis usunięty, odwołanie nieudane.

Ale pisanie o innych wulgarnymi inwektywami rodem z rynsztoka według Moderacji 33 i 1/3 jest spoko. Smutne jak z alternatywy dla Reddit Wykop stał się reliktem dinozaurów jak Nasza Klasa.
  • Odpowiedz
@hiperchimera:

Smutne jak z alternatywy dla Reddit Wykop stał się reliktem dinozaurów jak Nasza Klasa.

No wykopowi zostało bardzo mało życia:

https://wykop.pl/wpis/83572987/wykop-wykop20-moderacja-moderacjacontent-zacytuje-
@DanteTooMayCry +4
#wykop #wykop20 #moderacja #moderacjacontent

Zacytuję tylko fragment z pierwszego wpisu:

Nie wiem. Może się nie znam, ale spadek wejść z 58mln do 22,7mln w 2,5roku to chyba powinno kogoś niepokoić z czysto biznesowego punktu widzenia. I tu powinny być wręcz nerwowe
  • Odpowiedz