Aktywne Wpisy
kopartka +31
settew +1
Wyjazd za granicę do Holandii/Niemiec w celu oszczędzenia pieniędzy na zakup mieszkania ma sens? Obecnie pracuje w Polsce jako spawacz za 5k miesięcznie ponieważ mam jeszcze mało doświadczenia ale może znalazłbym firmę gdzie wzięli by kogoś z małym doświadczeniem.
#pracbaza #holandia #niemcy #emigracja #pracazagranica
#pracbaza #holandia #niemcy #emigracja #pracazagranica

Wzrostem się pochwalił. Niech zrobi filmik o tym czemu ma żółte zęby od strony naukowej itp. Ale nie... lepiej
co chcesz wiedzieć?
Mam jak Ty, że w-------ą mnie tacy ludzie i przerażają, ale widzę też 2,5k plusów od tych którzy myślą inaczej, a są mniej widoczni
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora
@mattz_: bardzo wartościowe jest polaryzowanie ludzi przez wyzywanie ich od antyszczepów w dobie propagandy medialnej i upadku zaufania do mediów publicznych xD
Za srovidu szła taka sraka ze strony mediów, że w pełni zrozumiałe były wszelkie wątpliwości motłochu w stosunku do tego "co mówi nauka" ustami TVNu.
Wyzywanie takich ludzi od antyszczepów jest po prostu szkodliwe i pogłębia problem z którym rzekomo próbował walczyć dawid. Pomijając fakt, że "antyszczepionkowość" tych ludzi jest zwykłym fikołem na logice i kłamstwem.
@apeee: ten typ ludzi potrzebuje jakiejś nazwy:
Ryzyko braku obu półkuli mózgowych u antyszczepa: 100%
I to nie jest problem zemną bo Dragana i innego światowego fizyka co próbuje tłumaczyć fizyke kwantową potrafię zrozumieć
Za srovidu szła taka sraka ze strony mediów, że w pełni zrozumiałe były wszelkie wątpliwości motłochu w stosunku do tego "co mówi nauka"
Mam pomysł: antyszury
Idealnie oddaje to co ci ludzie robią czyli zwalczanie prawdziwych szurow
źródło: IMG_5756
PobierzNauka taka piękna i mądra. No chyba że chodzi o wyzywanie ludzi z wykształceniem średnim, to wtedy można ordynarnie zmyślać i wyzywać ich. Albo zaufasz TVNowi w sprawie tej nowej szczepionki, zignorujesz fakt że TVN jest szczujnią która od lat kłamie albo będziesz ANTYSZCZEPEM. Logika
@Tokko: ja wiem, że ty się poczułeś dotknięty, że może twoje ego uraziłem bo jest zbudowane na poczuciu bycia "mądrym i wykształconym", ale to nawet nie było moim celem.
Wiem przejrzałem profil uznałem że poświęcę mu z 3-4 wiadomości a po ten będę tylko patrzeć jak mu piana z pyska leci xD
Nigdy w życiu nie widziałem profilu przy którym bez grama zwątpienia
XDDDD ktoś tu ma kompleksy i
Chat GPT ci tą odpowiedz pisał? Nudniejszego i bardziej generycznego p---------a w tym wątku do tej pory nie wydziałem