Wpis z mikrobloga

7 lat od premiery.

Najlepsza gra w historii, najlepszy scenariusz w historii gier, najlepszy protagonista i najpiękniejsza gra jaka kiedykolwiek została stworzona

#gry #rdr2
LamajHarma - 7 lat od premiery.

Najlepsza gra w historii, najlepszy scenariusz w his...

źródło: 3223

Pobierz
  • 219
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

jakby grać w silent hilla, przeklikiwać dialogi, nie czytać notatek i na końcu powiedzieć że gierka jest słaba

@Lwke: no Silent Hill jest słaby.

Jako horror gra jest słaba i nudna. Pod względem technicznym jest średnia (oryginał i remake), voice acting jest jednym z najgorszych jakie widziałem w życiu.
Fabuła jest do bólu przewidywalna i bezsensowna, już w pierwszej godzinie gry wiadomo, że wszystko co robimy w grze nie ma
  • Odpowiedz
@LamajHarma ladna ale nudna. Jakby to bylo gta na koniach to by bylo fajnie, a tak to ogolnie wszystko jest tak powolne, ze czlowiek czuje jak siwieje ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@LamajHarma: bardzo dobrze wspominam, świetnie mi się grało. Ale dlaczego nikt nie mówi o słabej ekonomii gry? Po co w ogóle być złym kowbojem i farmic złoto jak nie można z nim nic zrobić w tej grze. Czy coś mnie ominęło? Dlaczego nikt o tym nie mówi?
  • Odpowiedz
Zagraj sobie w Clair Obscur- poznasz czym jest głębia postaci, czym jest historia. Czym jest gra która zmieni Cię wewnętrznie jako człowieka- jak przekręci Ci korbę z emocjami i poczujesz rzeczy o których nigdy byś nie przypuszczał że masz je w sobie. To kest doznanie jednorazowe które musisz poczuć w pełni, bez solucji, filmików na YouTube tylko Ty, urlop i 100% focus na historii a Twoje życie nigdy nie będzie takie samo
  • Odpowiedz
7 lat od premiery.

Najlepsza gra w historii, najlepszy scenariusz w historii gier, najlepszy protagonista i najpiękniejsza gra jaka kiedykolwiek została stworzona

@LamajHarma: Nudny symulator jazdy koniem.
  • Odpowiedz
Gdy zacząłem grać, byłem zaskoczony tym jak bardzo skomplikowane jest sterowanie. A może to kwestia jego niepowtarzalności? Grę ogrywałem bardzo długo, chyba z pół roku, ale już po trzecim miesiącu chciałem sobie ja odpuścić, bo miałem długą przerwę i ponownie sie wdrożyć w to sterowanie, mechaniki i to gdy gra się robi już trudniejsza, napawało mnie obawami. Ale zmusiłem się i nie żałuję. Nigdy się jednak nie nauczyłem szybkiego strzelania. Widziałem jak
  • Odpowiedz
@LamajHarma Jako symulator świata i za grafikę 10/10. Aczkolwiek fabularnie d--y nie urywa, wszystko jest mega rozciągnięte w czasie. Dodatkowo masz multum pobocznych czynności, które można zrobić ale w sumie po co.
  • Odpowiedz