Wpis z mikrobloga

7 lat od premiery.

Najlepsza gra w historii, najlepszy scenariusz w historii gier, najlepszy protagonista i najpiękniejsza gra jaka kiedykolwiek została stworzona

#gry #rdr2
LamajHarma - 7 lat od premiery.

Najlepsza gra w historii, najlepszy scenariusz w his...

źródło: 3223

Pobierz
  • 219
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 260
Najlepsza gra w historii, najlepszy scenariusz w historii gier, najlepszy protagonista i najpiękniejsza gra jaka kiedykolwiek została stworzona

@LamajHarma: Ha ha ha.

Gra która nie szanuje czasu gracza, a postacie to są płaskie i bez charakteru np Artur, który od początku powinien się postawić Dutchowi, ale nieeeee, wszyscy mu wierzą że jeszcze tylko jedna
  • Odpowiedz
  • 132
a postacie to są płaskie i bez charakteru np Artur, który od początku powinien się postawić Dutchowi, ale nieeeee, wszyscy mu wierzą że jeszcze tylko jedna akcja.

@G06DbT: Wydawało mi się, że w grze było wprost powiedziane i pokazane dlaczego Artur zachowywał tak jak się zachowywał w stosunku do Dutcha i dlaczego podejmował takie działania. Czasami to nie postacie są plaskie/statyczne, a myślenie odbiorców ¯\(ツ)/¯

Większość ważniejszych postaci w tej
  • Odpowiedz
@LamajHarma: Ja mam inne zdanie, i gloryfikowanie gry tylko przez to, że zrobił to rockstar, to trochę takie se.

Wg mnie nie popisali się. Dla mnie gra słaba, całokształt oceniam na 5/10. Ale jak ci się podoba, to fajnie, nie mam nic przeciwko.

Czasami to nie postacie są plaskie, a myślenie odbiorców
  • Odpowiedz
@LamajHarma: a w rdr nie robisz ciągle tego samego? Przecież też się wszystko powtarza.

O, mam jeszcze jedno. Po postawieniu obozu to ty, jako gracz, musisz zadbać o wszystko, i przynosić hajs i zasoby. A któryś z bohaterów (nie pamiętam już który), mówił że wszyscy będą w tym uczestniczyć.

Jak zobaczyłem co inni przynoszą i dotują, to normalnie jebłem śmiechem. Równie dobrze by mogli nie przynosić nic, bo to były
  • Odpowiedz
@LamajHarma: No i my się rozumiemy ()

Tym pajacom tam wyżej w komentarzach nawet nie odpisuj bo oni tej gry zwyczajnie nie zrozumieli i nie są w stanie docenić jej piękna. Szkoda na nich czasu.
Larsberg - @LamajHarma: No i my się rozumiemy (。◕‿‿◕。) 

Tym pajacom tam wyżej w kome...
  • Odpowiedz
@G06DbT

Jak zobaczyłem co inni przynoszą i dotują, to normalnie jebłem śmiechem.

Żebyś poczuł się, że ty jesteś taki dobry.
  • Odpowiedz