Wpis z mikrobloga

7 lat od premiery.

Najlepsza gra w historii, najlepszy scenariusz w historii gier, najlepszy protagonista i najpiękniejsza gra jaka kiedykolwiek została stworzona

#gry #rdr2
LamajHarma - 7 lat od premiery.

Najlepsza gra w historii, najlepszy scenariusz w his...

źródło: 3223

Pobierz
  • 219
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LamajHarma: Ja to się chyba starzeje bo dla mnie to najlepsza gra ale typu 'pójdź tu, przejdź tam, przynieś wynieś pozamiataj' których już dawno mam serdecznie dosyć i przy których gry od Nindendo czy jakieś darmowe indyki ze Steama są w swoich mechanikach sto razy bardziej kreatywne i czymkolwiek zaskakujące gracza.
  • Odpowiedz
@LamajHarma: ludzie piszą, że nudne, ale do czasu Eldena i odkrycia soulsow to było moje nr 1. Genialna, ale tylko pod warunkiem, że nie gra się w sesjach 10h, bo wtedy może znużyć. Zalety można mnożyć, ale randomowe sytuacje poboczne (to jedyna gra, która potrafiła to zrobić ciekawie i wiarygodnie) i to jak świat jest ożywiony i zbudowany to tylko kilka zalet. Ja nie jestem fanem śledzenia fabuły w grach,
  • Odpowiedz
@Werdna: no jeśli ktoś przechodzi tylko główny wątek, to gra może tak wyglądać, ale ja najwięcej czasu spędziłem na tych wszystkich wyzwaniach pobocznych dot. polowania i nie tylko i tam wyzwania jest sporo.
  • Odpowiedz
@G06DbT mam takie same zdanie.

Dodatkowo w ogóle nie chciałem 'wspierać' całej tej zgrai opryszków którzy dorabiali się na okradaniu legalnie działających firm i wymuszeniach. Taki sam level absurdu jak jaranie sie jakąkolwiek mafią xD
  • Odpowiedz