Wpis z mikrobloga

7 lat od premiery.

Najlepsza gra w historii, najlepszy scenariusz w historii gier, najlepszy protagonista i najpiękniejsza gra jaka kiedykolwiek została stworzona

#gry #rdr2
LamajHarma - 7 lat od premiery.

Najlepsza gra w historii, najlepszy scenariusz w his...

źródło: 3223

Pobierz
  • 219
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@LamajHarma Oj tak. Wszyscy którzy srają się o powolne tempo i brak ciekawych mechanik to chyba uzależnione od dopaminy łby. Powolność akcji to właśnie cała przyjemność połowy tej gry, do momentu gdy potem to przyspiesza. Stara sztuka tworzenia historii ale nie zrozumie tego ktoś uzależniony od tik toka, rolek na instagramie i klikaczy od Nintendo
  • Odpowiedz
nie zrozumie tego ktoś uzależniony od tik toka, rolek na instagramie i klikaczy od Nintendo

@Maaciex: nie mam tiktoka, nie mam insta, nie mam nintendo.

W rdr2 grałem w 2020, w styczniu, jak musiałem dwa tygodnie na kwarantannie siedzieć. Jak bym dziś miał w to grać, to wolałbym już jakąś książkę poczytać.
  • Odpowiedz
@LamajHarma: mi jakoś nie siadło i się nudziłem po 2-3 misjach i wyłączałem grę. Klimatyczna, ale no sorry rockstar nie potrafi pisać dobrych historii. Misje często były chaotyczne i pewnie połowy z nich mogłoby nie być. Albo mogli ograniczyć to jeżdżenie koniem
No ale każdy ma swój gust więc co kto lubi
  • Odpowiedz
  • 3
@G06DbT

Gra która nie szanuje czasu gracza

Rozumiem, że mamy tu do czynienia jedną z tych osób, które oglądają tiktoka na podwójnym przyspieszeniu, bo ich mózg jest tak rozwalony przez krótkie internetowe treści, że jak nie dostanie zastrzyku dopaminy w 10 sekund to go p-----i. Powolne tempo jest jednym z największych atutów RDR2. Nic nie odstresowuje tak, jak jazda konna przez Wielkie Równiny i chłonięcie widoków
  • Odpowiedz
które oglądają tiktoka na podwójnym przyspieszeniu

@Lwke: nie mam tik toka bratku.

Powolne tempo jest jednym z największych atutów RDR2.

@Lwke: ta, od momentu jak pojawiła się szybka podróż, to praktycznie w ogóle konia nie używałem. Nic na tych stepach nie ma, żeby przez nie jeździć.
  • Odpowiedz
  • 4
@G06DbT grać w red deada i nie używać konia to tak jakby grać w silent hilla, przeklikiwać dialogi, nie czytać notatek i na końcu powiedzieć że gierka jest słaba, bo ma kiepski system walki #pdk
  • Odpowiedz
@Lwke: No bo jest słaba. Nie wiem czy zauważyłeś, ale dużo ludzi narzeka na tą grę.

Przeszedłem całą, nudna, i tyle.

Widocznie to nie jest gra dla mnie, ale mam prawo się o niej wypowiadać.
  • Odpowiedz