@Chris_Karczynski: tak, Anon Kowalski lekarz rodzinny z Sokółki. Przecież liczba miejsc na te studia jest 3 x wyższą dzisiaj niż jak ja zaczynałem. A liczba miejsc na specjalizację - co rekrutacje zostaje dużo wolnych, nieobsadzonych miejsc
@szefczyk i co robi taki klepacz kody? Telefony/komputery z p------a ilością ram, szybkie procesory, internet światłowodowy...ale ładowanie zwykłej strony internetowej to na spokojnie trzeba poczekać. Są lekarze i specjaliści w swej dziedzinie, tak samo sa klepacze kodów i programiści, w obu przypadkach szanuje prace tych drugich, a z tych pierwszych to beka, bo wyzej srają niz dupe maja.
margines programistow to geniusze wyplywajacy na rozwoj nauki i technologii reszta to k--------e ktorym poprawa dwoch linijek kodu dla klienta zajmuje mase czasu xDD
Ja natomiast nie wiem skąd przekonanie, że lekarze to wybitne jednostki xd A lekarze to niby nie? Przecież większość z nich to się nadaje do wypisywania na wszystko antybiotyku i wkładania gipsu.
ale to ty nabijasz kabzę korzystając z tych rozwiązań xD jesteśmy potrzebni na rynku właśnie dzięki tobie - statystycznie może bardziej niż lekarz bo do niego pójdziesz raz w roku, a reklamy oglądasz codziennie ( ͡°͜ʖ͡°)
@conamirko: reklamy są mi potrzebne jak trzecia dziura w dupie, lekarz ratuje zycie. Tyle, jestes absolutnie niepotrzebnym trybikiem niepotrzebnego systemu zrobionego tylko po to żeby nabijać kase na
@conamirko: rozumiem bardzo dobrze, srednio co drugi dzien widze ból d--y kodoklepaczy że lekarze mają lepiej. No a jak mają mieć skoro robią coś ważnego? Normalna sprawa, porównanie jest z d--y
@Chris_Karczynski: anestezjologia i intensywna terapia; chirurgia dziecięca;chirurgia ogólna;chirurgia onkologiczna;choroby wewnętrzne;choroby zakaźne;geriatria; hematologia;kardiologia dziecięca;medycyna paliatywna;medycyna ratunkowa;medycyna rodzinna;neonatologia;neurologia;neurologia dziecięca;onkologia i hematologia dziecięca; onkologia kliniczna;patomorfologia;pediatria; psychiatria;psychiatria dzieci i młodzieży; we wszystkich wyżej wymienionych są dostępne miejsca nieobsadzone i jeżeli ktoś by tylko chciał to mógłby się w tym specjalizować
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
źródło: aa4h61
Pobierz@Chris_Karczynski: tak, Anon Kowalski lekarz rodzinny z Sokółki. Przecież liczba miejsc na te studia jest 3 x wyższą dzisiaj niż jak ja zaczynałem. A liczba miejsc na specjalizację - co rekrutacje zostaje dużo wolnych, nieobsadzonych miejsc
Są lekarze i specjaliści w swej dziedzinie, tak samo sa klepacze kodów i programiści, w obu przypadkach szanuje prace tych drugich, a z tych pierwszych to beka, bo wyzej srają niz dupe maja.
Ja natomiast nie wiem skąd przekonanie, że lekarze to wybitne jednostki xd
A lekarze to niby nie? Przecież większość z nich to się nadaje do wypisywania na wszystko antybiotyku i wkładania gipsu.
@conamirko: reklamy są mi potrzebne jak trzecia dziura w dupie, lekarz ratuje zycie. Tyle, jestes absolutnie niepotrzebnym trybikiem niepotrzebnego systemu zrobionego tylko po to żeby nabijać kase na
@conamirko: rozumiem bardzo dobrze, srednio co drugi dzien widze ból d--y kodoklepaczy że lekarze mają lepiej. No a jak mają mieć skoro robią coś ważnego? Normalna sprawa, porównanie jest z d--y
@Chris_Karczynski: anestezjologia i intensywna terapia; chirurgia dziecięca;chirurgia ogólna;chirurgia onkologiczna;choroby wewnętrzne;choroby zakaźne;geriatria;
hematologia;kardiologia dziecięca;medycyna paliatywna;medycyna ratunkowa;medycyna rodzinna;neonatologia;neurologia;neurologia dziecięca;onkologia i hematologia dziecięca;
onkologia kliniczna;patomorfologia;pediatria;
psychiatria;psychiatria dzieci i młodzieży;
we wszystkich wyżej wymienionych są dostępne miejsca nieobsadzone i jeżeli ktoś by tylko chciał to mógłby się w tym specjalizować