Wpis z mikrobloga

zobaczyłem kopertę z MON-u pomyślałem że na ćwiczenia z zabijania ludzi mnie wzywają a to poradnik do gry fallout
Teuvo - zobaczyłem kopertę z MON-u pomyślałem że na ćwiczenia z zabijania ludzi mnie ...

źródło: 1000023334

Pobierz
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Teuvo: :DDD
Jestem ciekaw ile ludzi ma w domu tabletki do uzdatniania wody :DDD (poza tymi co sie w jakies surviwale bawia)

Apteczka to ok - powinna byc w kazdym domu.

Kopie dokumentow na
  • Odpowiedz
@Teuvo: mamy w Polsce nadal schrony te których im się nie udało zniszczyć ale żadnego mi znanego nie widzę na mapie XD
po co mądrym być dbać o to co jest jak można zalać zniszczyć
  • Odpowiedz
  • 5
@vieniasn: nie ma na mapie bo są pewnie zniszczone zagrzybione z zepsutą instalacją niezdatne do użytku

albo nie ma bo to schron dla partii a nie plebsu
  • Odpowiedz
@Teuvo: są zniszczone bo po co dbać jak można nie dbać i nie mieć no czego nie rozumiesz incelu
no i w sumie to nadal schron to niewiele się różni od piwnicy już pomijając że sytuacja że będziesz się ewakuował do schronu to jakiś promilek malutki
to wszystko bardziej przydatne jest jakby się blok zapalił albo coś takiego ale wykopki niezbyt bystre to nie ogarniają i takie brednie jak ten
  • Odpowiedz
  • 0
@youngP: co ciekawe u mnie są, co prawda wszystkie w starych budynkach PRL. Gdzie nawet nie wiedział że są. Nawet na "osiedlach wyspach" robili tak owe.
  • Odpowiedz
Jestem ciekaw ile ludzi ma w domu tabletki do uzdatniania wody :DDD (poza tymi co sie w jakies surviwale bawia)

Ja mam.

Gotowka :DDD No tak... Bo w razie "W" bedzie bardzo przydatna :D

@gorzki99: lol, a dlaczego miałaby nie być przydatna?
  • Odpowiedz
lol, a dlaczego miałaby nie być przydatna?

@Krupier: "W" jak wojna.

I sobie wyobrazasz ze pojdziesz do sklepu i zaplacisz gotowka za zarcie czy
  • Odpowiedz