Aktywne Wpisy

OscarGoldman +1
Ello chłopaki, mam do was pytanie, czy od kręgosłupa może boleć głowa (dokładnie jak przy nadciśnieniu czyli tył głowy, czasami około uszu, a czasami góra głowy), otóż dużo czasu pracuje przy komputerze, biorę leki na nadciśnienie, ale to było takie średnie nadciśnienie coś w stylu 140/85c, puls około 70, teraz mam leciutko 120/75, puls 65. Przy wysiłku również, wiadomo troche podwyższone, ale zaraz się normuje jak np: skończę biegać, czy po rowerze.
czasami tak mam, że boli mnie brzuch bez powodu, jakoś tak od 2 miesięcy, co to może być? taki ból jak siniak trochę, od środka, to raczej nie nerwy

źródło: 1000023334
Pobierzźródło: 1000023333
Pobierzźródło: image
PobierzJestem ciekaw ile ludzi ma w domu tabletki do uzdatniania wody :DDD (poza tymi co sie w jakies surviwale bawia)
Apteczka to ok - powinna byc w kazdym domu.
Kopie dokumentow na
@vieniasn: trzeba mądrym być
po co mądrym być dbać o to co jest jak można zalać zniszczyć
albo nie ma bo to schron dla partii a nie plebsu
no i w sumie to nadal schron to niewiele się różni od piwnicy już pomijając że sytuacja że będziesz się ewakuował do schronu to jakiś promilek malutki
to wszystko bardziej przydatne jest jakby się blok zapalił albo coś takiego ale wykopki niezbyt bystre to nie ogarniają i takie brednie jak ten
źródło: image_picker_9DB29EFC-EB45-437E-99F0-B0036A2AD042-62099-00000ED46B560AE6
PobierzJa mam.
@gorzki99: lol, a dlaczego miałaby nie być przydatna?
@Krupier: "W" jak wojna.
I sobie wyobrazasz ze pojdziesz do sklepu i zaplacisz gotowka za zarcie czy