Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +361
Znowu przyszłam się chwalić i to bardzo! Więc pijcie ze mną kompot.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.
1. Po 10 latach opieki, wychowywania, kochania, wstawania w nocy, tulenia i utrzymywania nieswojego (prawnie) dziecka - zostałam w końcu mamą mojego pasierba. Zostanę wpisana do aktu urodzenia, będe miała wszelkie prawa i obowiązki wynikające z tego. Boli mnie tylko, że dopiero po 10 latach matka biologiczna ustąpiła w swej zawziętości i złośliwości. Od wczoraj cała się trzęsę z emocji.

cult_of_luna +124
#wykop40plus
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
Jak kurła 40?
Czterdzieści to miał Wokulski stary dziad, albo Ryszard Ochódzki, albo Homer Simpson! (ಠ‸ಠ)
źródło: Bez nazwy
Pobierz

Ojciec raz za wagary mnie zrzucił ze schodów ( 10 schodów), matka dostała ataku padaczki, że mnie tak zrzucił a on mnie za to skopał bo moja wina.
Nie jestem w stanie stworzyć normalnego związku. Pisze w sumie chyba tylko po to #, by ktoś to przeczytali dał znać, że to czuję. Ja na codzień pani w miescie, na poziomie i pinondze, ale no ciąży historia #zaleckiepatusy #rodzina #patologiazmiasta #psychologia #depresja
@kamil525: nigdy tego nie zrozumiem xDD Jak to możliwe, że ojciec wręcz Cię katował, matka na to pozwalała (czyli jest tak samo winna) a Ty się nimi teraz zajmujesz? Masz w ogóle godność i szacunek do siebie? Ja bym się już dawno odciął od takich ludzi bo oni zawsze będę mieli problem, nawet jak nie będą Cię już atakować
@jan-janusz-nekala: Ta trauma zatrzyma się również na wielu innych, którzy się nie rozmnożą i nie przekażą ją innym, więc innych nie będzie już zbyt wielu. Czy w związku z tym świat będzie lepszym miejscem? Pewnie nie zdążymy się dowiedzieć.
A tymczasem co chwila widze reklamy wstąp do slużby xyz.... Same superlatywy ale o tym ze z ciebie robia p----a juz nie wspomina bilboardy, kumpel pracuje z ex-psem emerytowanym, poes nawija ze na lokalnej komendzie 3/4 zalogi to alkoholicy a polowa ma niebieskie karty
Komentarz usunięty przez moderatora
@kamil525: aż mnie zmroziło. Obrzydliwe do granic możliwości, zrobić coś takiego dziecku, dziwię się że ci "goście" też jakoś nie zareagowali? Życzę ci wszystkiego dobrego. Rzeczywiście po takich traumach trudno w ogóle zapewne zaufać komuś, ale naprawdę nikt nie zasługuje na takie traktowanie. Jest mi po prostu przykro że całe dzieciństwo byłaś z tym sama i nikt palcem nie