@boguslaw_licencyjny: panie kamilku zapotrzebowanie to my mamy ale na jave 8, a pan tutaj sobie java 21 szlifuje, java 21 to dla seniorow co 15 lat w branzy siedza, a nie dla pana wannabe juniorka ( ͡°͜ʖ͡°)
Widzialem ten post, generalnie zycze wszystkiego dobrego temu chlopakowi, ale jego wczesniejszy exp to praca na magazynie i chyba ukonczony jakis bootcamp bez wyksztalcenia w IT. Pewnie nie ma statusu studenta, wiec już odpada mu wiekszosc firm na starcie. Plus jego stack i mysle ze jego projekty to po prostu zwykly generyczny stack, ktory juz wiekszosc ludzi ma... A firmy, sami wiemy dobrze czego dziś firmy szukają, a
Powiem szczerze ze z tego wpisu nic nie wynika. Gość nie wrzucił githuba, nie napisał czegoś o jakimś projekcie który zbudował i może się nim pochwalić. Gada o mentoringu, projektach grupowych o niczym. Dla mnie jego wpis to od razu red flag. Dla firmy jest ważne że od momentu w którym przyjdziesz będziesz coś wnosił do firmy, a nie generował tylko koszty. Że czas który na ciebie poświęcą seniorzy którzy sporo kosztują
@boguslaw_licencyjny: Jakie to jest przykre to się słabo robi. Chłop chce coś zrobić ze swoim życiem żeby go nie wyzywali od nieudaczników bo tyra w kołchozie za minimum. Wystarczy podobno wystarczy trochę chęci, i IQ większe od małpy. A tu chłop pełny pasji z--------a pewnie jak niewolnik, kursy, bootcampy, własne projekty, języki, githuby, rozwój cały czas, milion technologii i narzędzi, research i c--j wie co jeszcze. Jeszcze czysta pamięciówka to
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
To już jest masochizm.
źródło: temp_file1283090802416477141
PobierzWidzialem ten post, generalnie zycze wszystkiego dobrego temu chlopakowi, ale jego wczesniejszy exp to praca na magazynie i chyba ukonczony jakis bootcamp bez wyksztalcenia w IT. Pewnie nie ma statusu studenta, wiec już odpada mu wiekszosc firm na starcie. Plus jego stack i mysle ze jego projekty to po prostu zwykly generyczny stack, ktory juz wiekszosc ludzi ma... A firmy, sami wiemy dobrze czego dziś firmy szukają, a
Zawsze tak było, nawet przed covidem, że juniorzy nie mogli na zdalna
@boguslaw_licencyjny: ale mordo pokaż jego doświadczenie, to MAG-ZYNIER
poza tym było bo wrzucałem, więc przeproś https://wykop.pl/wpis/83480777/co-o-tym-sadzicie-kamilek-ma-racje-czy-naprawde-pa
https://wykop.pl/cdn/c3201142/044091989b997572989829252aaadbf5c13b209e026d569f678d45a0bd81799f,w800.png
Czy naprawdę pasja do Javy znaczy więcej niż lata doświadczenia?
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat #pracbaza
źródło: 044091989b997572989829252aaadbf5c13b209e026d569f678d45a0bd81799f
Pobierz*zakladajac ze ma realne umiejetnosci w tym co wypisal
Komentarz usunięty przez autora